Yupiii|Celebrity News|
Celebrity News|14.03.2019 |08:23|

Κώστας Φαλελάκης

Η εξομολόγηση για τον Μηνά Χατζησάββα | Ο έρωτάς που κράτησε 25 χρόνια & ο ξαφνικός θάνατος που τους χώρισε

 
Κώστας Φαλελάκης

Για τη ζωή του με τον Μηνά Χατζησάββα μίλησε ο Κώστας Φαλελάκης, καλεσμένος στο The 2Night Show.

 

 

«Εμείς γνωριστήκαμε, όσο κι αν ακούγεται αστείο, Πρωταπριλιά. Στις 12:10 στο καμαρίνι του μέσω ενός κοινού γνωστού. Εγώ τον είχα δει και είχα πάθει την πλάκα μου. Είχα πει “αυτό που κάνει δεν είναι προϊόν υποκριτικής, εδώ μιλάμε για εξαιρετικό άνθρωπο. Έναν άνθρωπο που αξίζει να περάσεις τη ζωή σου μαζί του”. Και το έφερε η μοίρα και συνέβη. Έτσι γνωριστήκαμε τον Απρίλιο, τον Ιούνιο έγινε πολύ πιεστικός. “Ή θα ανέβεις εσύ στην Αθήνα ή θα κατέβω εγώ στα Χανιά” μου είπε. Εγώ ποτέ δεν ονειρεύτηκα να έρθω σε μια άλλη πόλη. Και μου είπε πως αν δεν έρθω εγώ, θα κατέβαινε αυτός. Ήταν Ιούνιος και το Φθινόπωρο θα έπαιζε τον Άμλετ στο Ανοιχτό Θέατρο του Γιώργου Μιχαηλίδη. Και μάλιστα μου έλεγε ότι έπρεπε να το πει εγκαίρως για να βρει ο Μιχαηλίδης άλλο ηθοποιό για να κάνει τον Άμλετ. Ε όταν σου λέει αυτά ένας άνθρωπος 43 χρονών λες “μήπως είναι πιο ανώδυνο να κάνω εγώ την κίνηση;” με το όποιο κόστος. Δεν με απογοήτευσε ούτε στιγμή, δεν το μετάνιωσα ποτέ» εξομολογήθηκε για την αρχή της γνωριμίας τους.

 

«Η ειλικρίνειά μου πηγάζει από τον Μηνά. Ο Μηνάς με συμφιλίωσε και με την ομοφυλοφιλία και με πολλούς άλλους δαίμονες. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε διαβάσει πάρα πολύ, είχα πάρα πολλή εμπιστοσύνη και στην εντιμότητα της κρίσης του. Για να αποφανθεί για κάτι, του κόστιζε πάρα πολύ. Και αν διαφωνούσα μαζί του, ήξερα κατά βάθος ότι είχε δίκιο. Ο Μηνάς ήταν η πρώτη μου σχέση και μοναδική. Δεν είχα ξυπνήσει ποτέ με άλλον άντρα ή γυναίκα στο ίδιο κρεβάτι» συμπλήρωσε.

 

Μάλιστα, ο Κώστας Φαλελάκης χαρακτήρισε τη ζωή του «άνοστη» χωρίς τον επί 25 χρόνια σύντροφό του, αλλά δήλωσε ανοιχτός για την επόμενη μέρα αφού εκείνος είναι μόλις 56 ετών: «Εδώ είμαστε. Δεν αυτοκτόνησα, δεν έπεσα από το μπαλκόνι. Είμαι πάντα έτοιμος στο ευάλωτο εγώ να βάλω δυο ποτήρια. Δεν είναι δικό μου αυτό, είναι της Λίνας Νικολακοπούλου».

 

Όσο για τη σχέση του με την οικογένεια του Μηνά Χατζησάββα, τόνισε: «Εμείς αγαπιόμαστε, κάνουμε παρέα. Πηγαίνω σπίτι τους. Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Μηνάς ήταν να με γνωρίσει στην οικογένειά του. Με τις ανιψιές του έχουμε εξαιρετική σχέση και με τα παιδιά τους ακόμα που μας αποκαλούσαν ο “παππούς Κώστας” και ο “παππούς Μηνάς”».

 

 

Για το διάστημα που ο Μηνάς Χατζησάββας χτυπήθηκε από εγκεφαλικό επεισόδιο και μετά έφυγε από τη ζωή, ο Κώστας Φαλελάκη είπε: «Στην ίδια παράσταση κάναμε πρόβες, σε μία παράσταση πάνω στον Καβαδία του Θέμη Μουμουλίδη. Εγώ συνέχισα να είμαι στην παράσταση, τον Μηνά αντικατέστησε ο Στέλιος Μάινας. [...] Η δουλειά ήταν καλό φάρμακο και συνεχίζει να είναι. Μετά τον θάνατο σε επίπεδο προσωπικό απομονώθηκα».

 

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για την Καριοφυλλιά, γιατί δεν της αρέσει να δημοσιοποιεί την προσωπική της ζωή. Αλλά όπως είπες ήρθε, χτύπαγε τα κουδούνια και όταν κάποια στιγμή της άνοιξα, μου λέει “σ' αρέσει δεν σ' αρέσει, αυτό που περνάς θα το περάσουμε μαζί”. Επίσης, η Καριοφυλλιά είχε μια εξαιρετική χημεία υποκριτικά με τον Μηνά, είχαν παίξει τόσα πράγματα μαζί. Είχαν κοινή αντίληψη για τη δουλειά και η ανιδιοτέλεια τους είναι θαυμαστή» τόνισε μεταξύ άλλων.

 

Για το πολυσυζητημένο λόγο του στην κηδεία του Μηνά Χατζησάββα, ο ίδιος εξήγησε: «Δεν έκανα κάποιο ηρωισμό, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Στην πολυκατοικία μας ήταν ένας ψυχολόγος που ήταν στην ομάδα σύνταξης του Συμφώνου Συμβίωσης και γνωρίζαμε ότι δρομολογείται για να κατατεθεί. Η ειρωνεία είναι πως στις 23 του Νοέμβρη που ο Μηνάς έπαθε το εγκεφαλικό, κατατέθηκε το Σύμφωνο. Μάλιστα, ο Θέμης Μουμουλίδης που είναι και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ερχόταν με πολλή χαρά να το πει στον Μηνά. Γιατί το θέλαμε, το προσδοκούσαμε. Έγινε αυτό. Δεν είχα κανένα σκοπό να μιλήσω, αλλά σε διαλέγει η ίδια στιγμή να σε κάνει ήρωα ερήμην σου. Την επόμενη μέρα του θανάτου του, που πήγα να πάρω τη σορό για να την παραδώσω στο γραφείο τελετών, για να γίνει με τον τρόπο που ήθελε ο Μηνάς να γίνει. Μπορεί να μην ήταν έγγραφος, αλλά ξέρει πολύ καλά ένας άνθρωπος που ζει 25 χρόνια με έναν άλλο τι θέλει και τι προτιμά. Δεν μπορούσα να πάρω τη σορό, αλλά μόνο οι συγγενείς πρώτου βαθμού. Εκεί γίνανε διάφορα, βρέθηκε μια φόρμουλα που έχει και έναν ηρωισμό της γιατρού του Μηνά, της Ουρανίας Γεωργίου. Ουσιαστικά αυτή πήρε το σώμα του και μου το έδωσε. Αν δεν είχαμε καλές σχέσεις με τις αδελφές του Μηνά θα μπορούσαν να της δημιουργήσουν θέματα. [...] Είναι δυνατόν με τον άνθρωπο που ζεις 25 χρόνια να μην μπορείς να πάρεις το σώμα του; Το νεκρό του σώμα; Πλάκα κάνουμε τώρα;».

 

«Εκεί όχι ότι το είχα σχεδιάσει. Δεν είχα συναίσθηση ότι εκεί είναι κανάλια. Πήγα χαμένος. Κοιτάζοντας αυτούς που ήταν τουλάχιστον μέσα, ήταν όλοι φίλοι μας. Ήταν αυτοί που τρώγανε στο σπίτι μας. Το σπίτι μας ήταν ανοιχτό, μπαινόβγαινε κόσμος. Αισθανόμουν ότι λέω κάτι μεταξύ οικείων, φίλων και συγγενών. [...] Αν έκανε κάτι καλό είναι ότι ο κόσμος πληροφορήθηκε πως υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που δεν είναι φύλλο και φτερό. Εξαιτίας της γενικής αποδοχής που είχε ο Μηνάς, έκανε νομίζω καλό» συνέχισε.

 

Αναφορικά με την κοινή τους περιουσία ανέφερε: «Δεν υπάρχει λόγος να διεκδικήσω γιατί με τον Μηνά είχαμε κάνει κοινές διαθήκες. Ο ένας προς τον άλλον. Θα μπορούσαν να της προσβάλλουν οι αδελφές του και να διεκδικήσουν το 50%. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, έχουμε εξαιρετική σχέση. [...] Απλώς το θέμα που προκύπτει είναι ότι επειδή δεν έχουμε καμία σχέση για τον νόμο, η αποδοχή αυτής της κληρονομιάς σημαίνει πως έχει φόρο πολύ μεγάλο. Πλήρωσα για το σπίτι που ξεπληρώσαμε από κοινού το 2013, το 2015 εγώ έπρεπε να πληρώσω άλλες 28 χιλιάδες ευρώ. Στα κανονικά ζευγάρια πληρώνεις από ελάχιστα μέχρι τίποτα. Εκείνη την ώρα με ξεπέρασε η ίδια η ιστορία».

 

Για την επόμενη μέρα στην καθημερινά του σχολίασε χαρακτηριστικά: «Μέσα μου κοιμάται μια λύπη, μην τη ξυπνάς. Όταν ξυπνάς τη λύπη γίνεται θάνατος. Ας τη να γαληνέψει, να κοιμηθεί να ξεχαστεί».

 

Τέλος, δεν παρέλειψε να πει ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που του στάθηκαν: «Η ζωή μου δεν μπορεί να αλλάξει. Θα είναι πάντα πάνω σε αυτές τις αρχές, με αυτούς τους λίγους φίλους που σχηματίστηκαν σε όλα αυτά τα χρόνια, μετρημένοι στο ένα χέρι. Είμαι πολύ περήφανος για τη φιλία μου με τη Φιλαρέτη Κομνηνού, η οποία επίσης στάθηκε διακριτικά δίπλα μου, και τη Στεφανία Γουλιώτη. Είμαι πολύ περήφανος για τους φίλους μου αυτούς και κάποιους άλλους που δεν βρίσκονται στον χώρο του θεάματος. Παρόλα αυτά θέλω να πω και για τον Σταμάτη Φασουλή. Μόνο με όρους συγκίνησης μπορώ να μιλήσω για τον Σταμάτη. Αφού πέθανε ο Μηνάς ενδιαφέρθηκε, πήρε τηλέφωνο, με επισκέφτηκε. Νοιάστηκε να έχω δουλειά, γιατί αυτό ήταν το πιο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπισα. Χρωστάω ευγνωμοσύνη στον Θέμη Μουμουλίδη, που μέσα στην παράστασή του έφυγε ο Μηνάς και τα επόμενο δύο καλοκαίρια ήμουν σε δικές του παραστάσεις, αλλά και στον Σταμάτη Φασουλή. Είναι πραγματικά συγκινητικός. Είναι περιβόλι!».

 

 

 

DAILY NEWS

Survivor
 
CELEBRITY NEWS
|
22.05.2019 | 00:22
|
MasterChef κριτές
 
CELEBRITY NEWS
|
21.05.2019 | 22:57
|

MASTERCHEF | FINAL #2

Οι παίκτες σε πανικό! Η πιο απαιτητική δοκιμασία του διαγωνισμού & ο παίκτης που δεν κατάφερε να τη φέρει εις πέρας

Τι περίμενε τους δυο φιναλίστ του MasterChef στη δεύτερη κατά σειρά μαγειρική δοκιμασία του τελικού; 

Δέσποινα Βανδή (1)
 
CELEBRITY NEWS
|
21.05.2019 | 21:26
|

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

Αποχαιρέτησε τη Θεσσαλονίκη της! Δείτε φωτογραφίες

Μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης μοιραζόταν τους τελευταίους μήνες η Δέσποινα Βανδή εξαιτίας των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Αντωνία Καλλιμούκου
 
CELEBRITY NEWS
|
21.05.2019 | 20:58
|

ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΛΛΙΜΟΥΚΟΥ

Long time, no see! Πού είδαμε την πρώην συνεργάτιδα της Ελένης;

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ζει πλέον η Αντωνία Καλλιμούκου και κάθε της δημόσια εμφάνιση συγκεντρώνει τα φλας των φωτογράφων.

Μάνος Ιωάννου (1)
 
CELEBRITY NEWS
|
21.05.2019 | 19:54
|

ΜΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

Πού τον εντόπισε ο φωτογραφικός φακός;

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες ο Μάνος Ιωάννου.

βασίλισσα Ελισάβετ - Kate Middleton
 
CELEBRITY NEWS
|
21.05.2019 | 19:30
|

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ & KATE MIDDLETON

Η κοινή τους εμφάνιση στο Chelsea Flower Show

Οι δυο γυναίκες "τράβηξαν" πάνω τους όλα τα βλέμματα

ΓΡΑΦΕΙMadameFigaro
MasterChef
 
CELEBRITY NEWS
|
21.05.2019 | 18:57
|

MASTERCHEF

Spoiler Alert | Ποιος παίκτης «χάνει» την αποψινή μάχη;

Όλα είναι έτοιμα για τη δεύτερη δοκιμασία του τελικού του MasterChef με τον Μανώλη και τη Σπυριδούλα να διεκδικούν το πολυπόθητο τρόπαιο.

Αγγελική Νικολούλη
 
CELEBRITY NEWS
|
21.05.2019 | 18:30
|

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ

Η σπάνια φωτογραφία με τον γοητευτικό γιο της!

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για την Αγγελική Νικολούλη και την οικογένειά της, καθώς ο γιος της έχει την ονομαστική του εορτή.

 

ΓΡΑΦΕΙMissBloom.gr
Άση Μπήλιου
 
CELEBRITY NEWS
|
21.05.2019 | 17:43
|

ΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ

Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους;

Στο ζώδιο των Διδύμων περνάει ο Ερμής από σήμερα, Τρίτη, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 4 Ιουνίου και η Άση Μπήλιου έκανε τις δικές της αστρολογικές προβλέψεις.

ΓΡΑΦΕΙYupiii
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Είχα ενοχές, τύψεις και ένα γιατί όταν έχασα τον αδερφό μου»
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Είχα ενοχές, τύψεις και ένα γιατί όταν έχασα τον αδερφό μου»
Θοδωρής Κατσαφάδος: Η συγκλονιστική ιστορία της απώλειας του αδερφού του
Θοδωρής Κατσαφάδος: Η συγκλονιστική ιστορία της απώλειας του αδερφού του
Γωγώ Μαστροκώστα: Η γνωριμία με τον Τραΐανό Δέλλα
Γωγώ Μαστροκώστα: Η γνωριμία με τον Τραΐανό Δέλλα

Δίδυμοι

21/05-21/06

Πολλές φορές το έχουμε επαναλάβει πως οφείλεις να εκπονήσεις πρωτότυπα σχέδια για το επαγγελματικό σου μέλλον. Μέσα στις επόμενες μέρες λοιπόν, αν έχεις ήδη ξεκινήσει να τα πλάθεις στο μυαλό σου, θα αρχίσεις τη βασανιστική μελέτη του τι χρειάζεσαι από οικονομικής άποψης ώστε να εκπληρωθούν. Αν όμως δεν έχεις κουνήσει ακόμη το δαχτυλάκι σου, ένα σοκ στην δουλειά ίσως σε αναγκάσει.

15 μίνιμαλ φορέματα που θα φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι
 • 15 μίνιμαλ φορέματα που θα φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι

  15 μίνιμαλ φορέματα

  Τι θα φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι;

 • Αυτά είναι τα μόνα δερμάτινα παπούτσια που χρειάζεται ένας άντρας

  Men Style

  Αυτά είναι τα μόνα δερμάτινα παπούτσια που χρειάζεται ένας άντρας

 • 16 casual looks που ξεχωρίσαμε στην Κρουαζέτ

  Κάννες

  16 casual looks που ξεχωρίσαμε στην Κρουαζέτ

 • Ελένη Ψυχούλη

  Eλένη Ψυχούλη

  Είναι αγνώριστη | Με ξανθά και πολύ κοντά μαλλιά!

 • O δεκάλογος των sneakers

  O δεκάλογος των sneakers

  Τα 10 Dos & Don'ts για να δημιουργήσεις το τέλειο athleisure look

Όταν το σεξ προκαλεί όχι έναν αλλά τρεις πονοκεφάλους
 • Όταν το σεξ προκαλεί όχι έναν αλλά τρεις πονοκεφάλους

  Το Σεξ

  Όταν προκαλεί όχι έναν αλλά τρεις πονοκεφάλους

 • David Beckham

  David Beckham

  Τα καλύτερα κουρέματα του και πώς να τα κάνεις

 • Γιατί πρέπει να πηγαίνεις στη δουλειά πριν την ώρα σου

  Χωρίς νόημα τα job interviews σύμφωνα με την επιστήμη

  Όσα αναφέρει η επιστήμη

 • Πώς το σεξ αυξάνει την παραγωγικότητά σου στο γραφείο

  Πώς το σεξ αυξάνει την παραγωγικότητά σου στο γραφείο

  Νέα μελέτη το επιβεβαιώνει!

 • askmen

  Ο απόλυτος οδηγός grooming και μόδας

  Ακολούθησε τα βήματα για να είσαι «στην πένα» κάθε μέρα (και νύχτα)