Yupiii|Celebrity News|
Celebrity News|14.03.2019 |08:23|

Κώστας Φαλελάκης

Η εξομολόγηση για τον Μηνά Χατζησάββα | Ο έρωτάς που κράτησε 25 χρόνια & ο ξαφνικός θάνατος που τους χώρισε

 
Κώστας Φαλελάκης

Για τη ζωή του με τον Μηνά Χατζησάββα μίλησε ο Κώστας Φαλελάκης, καλεσμένος στο The 2Night Show.

 

 

«Εμείς γνωριστήκαμε, όσο κι αν ακούγεται αστείο, Πρωταπριλιά. Στις 12:10 στο καμαρίνι του μέσω ενός κοινού γνωστού. Εγώ τον είχα δει και είχα πάθει την πλάκα μου. Είχα πει “αυτό που κάνει δεν είναι προϊόν υποκριτικής, εδώ μιλάμε για εξαιρετικό άνθρωπο. Έναν άνθρωπο που αξίζει να περάσεις τη ζωή σου μαζί του”. Και το έφερε η μοίρα και συνέβη. Έτσι γνωριστήκαμε τον Απρίλιο, τον Ιούνιο έγινε πολύ πιεστικός. “Ή θα ανέβεις εσύ στην Αθήνα ή θα κατέβω εγώ στα Χανιά” μου είπε. Εγώ ποτέ δεν ονειρεύτηκα να έρθω σε μια άλλη πόλη. Και μου είπε πως αν δεν έρθω εγώ, θα κατέβαινε αυτός. Ήταν Ιούνιος και το Φθινόπωρο θα έπαιζε τον Άμλετ στο Ανοιχτό Θέατρο του Γιώργου Μιχαηλίδη. Και μάλιστα μου έλεγε ότι έπρεπε να το πει εγκαίρως για να βρει ο Μιχαηλίδης άλλο ηθοποιό για να κάνει τον Άμλετ. Ε όταν σου λέει αυτά ένας άνθρωπος 43 χρονών λες “μήπως είναι πιο ανώδυνο να κάνω εγώ την κίνηση;” με το όποιο κόστος. Δεν με απογοήτευσε ούτε στιγμή, δεν το μετάνιωσα ποτέ» εξομολογήθηκε για την αρχή της γνωριμίας τους.

 

«Η ειλικρίνειά μου πηγάζει από τον Μηνά. Ο Μηνάς με συμφιλίωσε και με την ομοφυλοφιλία και με πολλούς άλλους δαίμονες. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε διαβάσει πάρα πολύ, είχα πάρα πολλή εμπιστοσύνη και στην εντιμότητα της κρίσης του. Για να αποφανθεί για κάτι, του κόστιζε πάρα πολύ. Και αν διαφωνούσα μαζί του, ήξερα κατά βάθος ότι είχε δίκιο. Ο Μηνάς ήταν η πρώτη μου σχέση και μοναδική. Δεν είχα ξυπνήσει ποτέ με άλλον άντρα ή γυναίκα στο ίδιο κρεβάτι» συμπλήρωσε.

 

Μάλιστα, ο Κώστας Φαλελάκης χαρακτήρισε τη ζωή του «άνοστη» χωρίς τον επί 25 χρόνια σύντροφό του, αλλά δήλωσε ανοιχτός για την επόμενη μέρα αφού εκείνος είναι μόλις 56 ετών: «Εδώ είμαστε. Δεν αυτοκτόνησα, δεν έπεσα από το μπαλκόνι. Είμαι πάντα έτοιμος στο ευάλωτο εγώ να βάλω δυο ποτήρια. Δεν είναι δικό μου αυτό, είναι της Λίνας Νικολακοπούλου».

 

Όσο για τη σχέση του με την οικογένεια του Μηνά Χατζησάββα, τόνισε: «Εμείς αγαπιόμαστε, κάνουμε παρέα. Πηγαίνω σπίτι τους. Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Μηνάς ήταν να με γνωρίσει στην οικογένειά του. Με τις ανιψιές του έχουμε εξαιρετική σχέση και με τα παιδιά τους ακόμα που μας αποκαλούσαν ο “παππούς Κώστας” και ο “παππούς Μηνάς”».

 

 

Για το διάστημα που ο Μηνάς Χατζησάββας χτυπήθηκε από εγκεφαλικό επεισόδιο και μετά έφυγε από τη ζωή, ο Κώστας Φαλελάκη είπε: «Στην ίδια παράσταση κάναμε πρόβες, σε μία παράσταση πάνω στον Καβαδία του Θέμη Μουμουλίδη. Εγώ συνέχισα να είμαι στην παράσταση, τον Μηνά αντικατέστησε ο Στέλιος Μάινας. [...] Η δουλειά ήταν καλό φάρμακο και συνεχίζει να είναι. Μετά τον θάνατο σε επίπεδο προσωπικό απομονώθηκα».

 

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για την Καριοφυλλιά, γιατί δεν της αρέσει να δημοσιοποιεί την προσωπική της ζωή. Αλλά όπως είπες ήρθε, χτύπαγε τα κουδούνια και όταν κάποια στιγμή της άνοιξα, μου λέει “σ' αρέσει δεν σ' αρέσει, αυτό που περνάς θα το περάσουμε μαζί”. Επίσης, η Καριοφυλλιά είχε μια εξαιρετική χημεία υποκριτικά με τον Μηνά, είχαν παίξει τόσα πράγματα μαζί. Είχαν κοινή αντίληψη για τη δουλειά και η ανιδιοτέλεια τους είναι θαυμαστή» τόνισε μεταξύ άλλων.

 

Για το πολυσυζητημένο λόγο του στην κηδεία του Μηνά Χατζησάββα, ο ίδιος εξήγησε: «Δεν έκανα κάποιο ηρωισμό, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Στην πολυκατοικία μας ήταν ένας ψυχολόγος που ήταν στην ομάδα σύνταξης του Συμφώνου Συμβίωσης και γνωρίζαμε ότι δρομολογείται για να κατατεθεί. Η ειρωνεία είναι πως στις 23 του Νοέμβρη που ο Μηνάς έπαθε το εγκεφαλικό, κατατέθηκε το Σύμφωνο. Μάλιστα, ο Θέμης Μουμουλίδης που είναι και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ερχόταν με πολλή χαρά να το πει στον Μηνά. Γιατί το θέλαμε, το προσδοκούσαμε. Έγινε αυτό. Δεν είχα κανένα σκοπό να μιλήσω, αλλά σε διαλέγει η ίδια στιγμή να σε κάνει ήρωα ερήμην σου. Την επόμενη μέρα του θανάτου του, που πήγα να πάρω τη σορό για να την παραδώσω στο γραφείο τελετών, για να γίνει με τον τρόπο που ήθελε ο Μηνάς να γίνει. Μπορεί να μην ήταν έγγραφος, αλλά ξέρει πολύ καλά ένας άνθρωπος που ζει 25 χρόνια με έναν άλλο τι θέλει και τι προτιμά. Δεν μπορούσα να πάρω τη σορό, αλλά μόνο οι συγγενείς πρώτου βαθμού. Εκεί γίνανε διάφορα, βρέθηκε μια φόρμουλα που έχει και έναν ηρωισμό της γιατρού του Μηνά, της Ουρανίας Γεωργίου. Ουσιαστικά αυτή πήρε το σώμα του και μου το έδωσε. Αν δεν είχαμε καλές σχέσεις με τις αδελφές του Μηνά θα μπορούσαν να της δημιουργήσουν θέματα. [...] Είναι δυνατόν με τον άνθρωπο που ζεις 25 χρόνια να μην μπορείς να πάρεις το σώμα του; Το νεκρό του σώμα; Πλάκα κάνουμε τώρα;».

 

«Εκεί όχι ότι το είχα σχεδιάσει. Δεν είχα συναίσθηση ότι εκεί είναι κανάλια. Πήγα χαμένος. Κοιτάζοντας αυτούς που ήταν τουλάχιστον μέσα, ήταν όλοι φίλοι μας. Ήταν αυτοί που τρώγανε στο σπίτι μας. Το σπίτι μας ήταν ανοιχτό, μπαινόβγαινε κόσμος. Αισθανόμουν ότι λέω κάτι μεταξύ οικείων, φίλων και συγγενών. [...] Αν έκανε κάτι καλό είναι ότι ο κόσμος πληροφορήθηκε πως υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που δεν είναι φύλλο και φτερό. Εξαιτίας της γενικής αποδοχής που είχε ο Μηνάς, έκανε νομίζω καλό» συνέχισε.

 

Αναφορικά με την κοινή τους περιουσία ανέφερε: «Δεν υπάρχει λόγος να διεκδικήσω γιατί με τον Μηνά είχαμε κάνει κοινές διαθήκες. Ο ένας προς τον άλλον. Θα μπορούσαν να της προσβάλλουν οι αδελφές του και να διεκδικήσουν το 50%. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, έχουμε εξαιρετική σχέση. [...] Απλώς το θέμα που προκύπτει είναι ότι επειδή δεν έχουμε καμία σχέση για τον νόμο, η αποδοχή αυτής της κληρονομιάς σημαίνει πως έχει φόρο πολύ μεγάλο. Πλήρωσα για το σπίτι που ξεπληρώσαμε από κοινού το 2013, το 2015 εγώ έπρεπε να πληρώσω άλλες 28 χιλιάδες ευρώ. Στα κανονικά ζευγάρια πληρώνεις από ελάχιστα μέχρι τίποτα. Εκείνη την ώρα με ξεπέρασε η ίδια η ιστορία».

 

Για την επόμενη μέρα στην καθημερινά του σχολίασε χαρακτηριστικά: «Μέσα μου κοιμάται μια λύπη, μην τη ξυπνάς. Όταν ξυπνάς τη λύπη γίνεται θάνατος. Ας τη να γαληνέψει, να κοιμηθεί να ξεχαστεί».

 

Τέλος, δεν παρέλειψε να πει ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που του στάθηκαν: «Η ζωή μου δεν μπορεί να αλλάξει. Θα είναι πάντα πάνω σε αυτές τις αρχές, με αυτούς τους λίγους φίλους που σχηματίστηκαν σε όλα αυτά τα χρόνια, μετρημένοι στο ένα χέρι. Είμαι πολύ περήφανος για τη φιλία μου με τη Φιλαρέτη Κομνηνού, η οποία επίσης στάθηκε διακριτικά δίπλα μου, και τη Στεφανία Γουλιώτη. Είμαι πολύ περήφανος για τους φίλους μου αυτούς και κάποιους άλλους που δεν βρίσκονται στον χώρο του θεάματος. Παρόλα αυτά θέλω να πω και για τον Σταμάτη Φασουλή. Μόνο με όρους συγκίνησης μπορώ να μιλήσω για τον Σταμάτη. Αφού πέθανε ο Μηνάς ενδιαφέρθηκε, πήρε τηλέφωνο, με επισκέφτηκε. Νοιάστηκε να έχω δουλειά, γιατί αυτό ήταν το πιο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπισα. Χρωστάω ευγνωμοσύνη στον Θέμη Μουμουλίδη, που μέσα στην παράστασή του έφυγε ο Μηνάς και τα επόμενο δύο καλοκαίρια ήμουν σε δικές του παραστάσεις, αλλά και στον Σταμάτη Φασουλή. Είναι πραγματικά συγκινητικός. Είναι περιβόλι!».

 

 

 

DAILY NEWS

Λεωνίδας Κουτσόπουλος
 
CELEBRITY NEWS
|
26.03.2019 | 19:24
|

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Το μήνυμα που συγκίνησε όλο το internet

Ο Λεωνίδα Κουτσόπουλος έχει καταφέρει να είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους των χρηστών του internet.

beauty tutorials
 
CELEBRITY NEWS
|
26.03.2019 | 18:30
|

ΤΑ BEAUTY TUTORIALS ΤΩΝ CELEBRITIES

Τα 10 καλύτερα βίντεο μακιγιάζ αυτή τη στιγμή

Δεν είναι μόνο celebrities αλλά και icons και όσον αφορά τις περισσότερες από αυτές φυσικά και δεν λατρεύουμε να αντιγράφουμε μόνο το στυλ τους αλλά και τα beauty looks τους.

 

ΓΡΑΦΕΙMissBloom.gr
Μάρα Δαρμουσλή
 
CELEBRITY NEWS
|
26.03.2019 | 18:18
|
Ελένη Μενεγάκη
 
CELEBRITY NEWS
|
26.03.2019 | 17:30
|

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Αποκάλυψε γιατί η κόρη της, Μαρίνα, δεν πόζαρε με τις μεγάλες αδερφές της στη νέα τους φωτογραφία

Ένεκα τριημέρου της 25ης Μαρτίου, η Ελένη μενεγάκη δεν άφησε παραπονεμένους τους θαυμαστές της κι έτσι πόσταρε αρκετά στιγμιότυπα στο account της. 

ΓΡΑΦΕΙMissBloom.gr
PETER PANIC
 
ΘΕΑΜΑΤΑ
|
26.03.2019 | 17:22
|

TO YUPIII ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ «PETER PANIC»

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη νέα παράσταση του Μάρκου Σεφερλή στο θέατρο Περοκέ!

Μετά την τεράστια επιτυχία του έργου «Χαμός στο Ι.ΣΩΜ.Α.» («The Play That Goes Wrong»), ο Μάρκος Σεφερλής φέρνει στην Ελλάδα την απόλυτη κωμωδία καταστροφής, με τίτλο «PETER PANIC» στο θέατρο Περοκέ!

ΓΡΑΦΕΙYupiii
Τζένη Μελιτά
 
CELEBRITY NEWS
|
26.03.2019 | 17:22
|

ΤΖΕΝΗ ΜΕΛΙΤΑ

Δεν φαντάζεστε τι έγινε όταν πήγε καλεσμένη στον Μουτσινά!

Η Τζένη Μελιτά εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά αλλά τίποτα δεν προμήνυε τι θα έκανε ο γνωστός παρουσιαστής.

Γιάννης Λουκάκος
 
CELEBRITY NEWS
|
26.03.2019 | 16:58
|
Κατερίνα Μισιχρόνη R
 
CELEBRITY NEWS
|
26.03.2019 | 16:38
|

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΙΣΙΧΡΟΝΗ

«Προσπαθώ να μην καταπατώ τα όρια του προσωπικού ηθικού μου κώδικα»

Η Κατερίνα Μισιχρόνη αποκαλύπτεται μέσα από το ερωτηματολόγιο της Madame Figaro

ΓΡΑΦΕΙMadameFigaro
Πάνος Καλλίτσης
 
CELEBRITY NEWS
|
26.03.2019 | 16:30
|

ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΣΗΣ

Νέες φωτογραφίες από πρόσφατη έξοδο με τη νέα του σύντροφο

Ο Πάνος Καλλίτσης χώρισε το Μάιο του 2017 με την επί 6 χρόνια σύζυγό του Έλενα Χριστοπούλου. 

ΓΡΑΦΕΙMissBloom.gr
Τζένη Μελιτά: Πήγε στον Νίκο Μουτσινά και εκείνος προκάλεσε να της κάνει πρόταση γάμου!
Τζένη Μελιτά: Πήγε στον Νίκο Μουτσινά και εκείνος προκάλεσε να της κάνει πρόταση γάμου!
Μάρα Δαρμουσλή: Οι αποκαλύψεις στην «Ελένη»
Μάρα Δαρμουσλή: Οι αποκαλύψεις στην «Ελένη»
Γιάννης Λουκάκος: «Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έπαιρνε χάπια για να αντέξει»
Γιάννης Λουκάκος: «Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έπαιρνε χάπια για να αντέξει»

Κριός

21/03-19/04

Ουφ, επιτέλους! Μια μέρα με φωτεινή διάθεση και όχι τη γνωστή γκρίνια και τα γκρίζα βλέμματα των γύρω σου. Και μια προειδοποίηση: Επειδή είσαι μανούλα στο να τσαλακώνεις μόνος/η σου τη διάθεση σου, προσπάθησε να μην είσαι τόσο ευέξαπτος/η!

Lupita Nyong’o
 • Lupita Nyong’o

  Lupita Nyong’o

  Έκανε ένα μοναδικό ανοιξιάτικο look

 • Μαρίνα Βερνίκου

  Creaid Δημοπρασία Haute Couture Collection

  Η Μαρίνα Βερνίκου & η Creaid σου δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσεις ένα designer κομμάτι βοηθώντας έναν σημαντικό σκοπό

 • Μπέττυ Μαγγίρα

  Μπέττυ Μαγγίρα

  Η guest εμφάνιση στο Your Face Sounds Familiar

 • Μαρία Μπεκατώρου

  Μαρία Μπεκατώρου

  Το look της στο όγδοο επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar

 • Beauty Stars by Madame Figaro

  Beauty Stars by Madame Figaro

  Οι νικητές της βραδιάς και όλες οι απονομές

Τα λάθη που καταστρέφουν τα sneakers σου χωρίς να το καταλαβαίνεις
 • Τα λάθη που καταστρέφουν τα sneakers σου χωρίς να το καταλαβαίνεις

  Τα λάθη που καταστρέφουν τα sneakers σου χωρίς να το καταλαβαίνεις

  Και πώς να τα αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά

 • Πώς το πρωινό σεξ μπορεί να βελτιώσει την υγεία σου

  Πώς το πρωινό σεξ μπορεί να βελτιώσει την υγεία σου

  Για μια όμορφη ημέρα!

 • Πώς το sexting θα κάνει καλύτερη την ερωτική σου ζωή

  Πώς το sexting θα κάνει καλύτερη την ερωτική σου ζωή

  Η επιστήμη σου έχει ένα πιο πονηρό τρόπο

 • Τα kinky πράγματα που θέλει στο σεξ αλλά ντρέπεται να παραδεχτεί

  Τα kinky πράγματα που θέλει στο σεξ αλλά ντρέπεται να παραδεχτεί

  Γυναίκες της διπλανής πόρτας εξομολογούνται χωρίς φόβο!

 • Σε ποια ηλικία άντρες και γυναίκες φτάνουν στο σεξουαλικό τους peak

  Σε ποια ηλικία άντρες και γυναίκες φτάνουν στο σεξουαλικό τους peak

  Νέα μελέτη καταρρίπτει τους μύθους!