Η Τάσσω Καβαδία μπορεί να έγραψε μια χρυσή πορεία στον ελληνικό κινηματογράφο, αλλά η εγγονή της επέλεξε να διαπρέψει στον χώρο της Μόδας!
Η Αργυρώ Καλλιάφα δεν είναι απλά μία σχεδιάστρια μόδας!
Η Τάσσω Καβαδία μπορεί να έγραψε μια χρυσή πορεία στον ελληνικό κινηματογράφο, αλλά η εγγονή της επέλεξε να διαπρέψει στον χώρο της Μόδας!
Η Αργυρώ Καλλιάφα δεν είναι απλά μία σχεδιάστρια μόδας!
Τελικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συμπαθεί την Εύη Ιωαννίδου;
Θα συνεχίσει την υποκριτική ο Γιώργος Αγγελόπουλος;
Η Έλενα Χριστοπούλου έκατσε στον καναπέ του Dot.
Όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στο «Έλα Χαμογέλα»
Ποιος παρουσιαστής έχει κάνει block τη Σίσσυ Χρηστίδου;
Την ονομαστική του γιορτή έχει σήμερα ο Λευτέρης Σουλτάτος.
Η Κατερίνα Στικούδη αντιδρά για ακόμα μία φορά στις φήμες που τη θέλουν να περιμένει το πρώτο της παιδάκι.
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού ξεκαθαρίζουν τι πραγματικά συνέβη στη σχέση τους.
Λίγα εικοσιτετράωρα πριν τον τελικό του GNTM, η Ασημίνα Χαρίτου και η κατά τα άλλα έγκλειστη Κάτια Ταραμπάνκο διασκέδασαν στο ΒΟΧ.
Τελικά η ζωή έχει τη γεύση που εμείς επιλέγουμε να της δώσουμε ή μας επιβάλλεται κι εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε; Οποιαδήποτε άλλη μέρα πιθανόν θʼ άφηνες ανοιχτά και τα δύο ενδεχόμενα (και θʼ ανέλυες ίσως για ώρες επιχειρήματα εκατέρωθεν), όμως σήμερα εσύ κρατάς στα χέρια σου το μπουκάλι με τʼ αρώματα και δεν θα συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από χαμόγελο και καλή διάθεση. Δεν σʼ αγγίζουν λέμε οι γκρίνιες!