Yupiii|Celebrity News|
Celebrity News|14.06.2018 |14:05|

Yupiii Exclusive: REC

Ο Άρης και η Xenia μιλούν για όλα! Το Survivor, η υπερβολική δημοσιότητα & η επόμενη μέρα στην κοινή τους πορεία

 
REC Rnew

Ένα χρόνο μετά την πρώτη μας γνωριμία, συνάντησα τους REC και μου μίλησαν για τον χειμώνα που η δημοσιότητα και η τηλεοπτική πραγματικότητα τους χτύπησε για τα καλά την πόρτα και τους απείλησε κατά μέτωπο!

 

Στο ραντεβού μας δόθηκε στο «γήπεδό» τους, την Καλλιθέα. Ο Άρης είναι φύσει και θέσει ασταμάτητος και λαλίστατος. Η Xenia παραμένει ακόμα επιφυλλακτική με τα media, παρόλα αυτά δεν μπορείς να της κρατήσεις κακία, αφού είναι λίγο πιο εκθαμβωτική από όσο φαντάζεσαι κοιτώντας ένα cover των REC.

 

Η κουβέντα μας κράτησε παραπάνω από 3 ώρες, αυτό είναι ένα μικρό δείγμα του πιο επικοινωνιακού συγκροτήματος που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα και ετοιμάζεται πυρετωδώς να εμφανιστεί για πρώτη φορά στη σκηνή του Colour Day Festival στις 30 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.

 

Ποιοι είναι οι REC; Και τελικά είστε συνεργάτες ή παρέα;
Άρης Λουμάκης: Ποιοι είναι οι REC; Εγώ, η Xenia και ο Mike ή ο Mike, η Xenia κι εγώ. Δεν είμαστε τίποτα από ό,τι έχει να κάνει με συγκρότημα ή συνεργάτες. Είμαστε καθαρά και μόνο φίλοι. Κολλητοί! Είμαστε οικογένεια. Είναι τόσο ψηλά το θέμα της παρέας, της σχέσης που υπάρχει μεταξύ μας, που δεν θα μπορούσαμε να είμαστε κάτι άλλο. Βασικά, νομίζω αν δεν ήμασταν φίλοι δεν θα είχαμε συγχωρήσει πολλά πράγματα ο ένας στον άλλο. Ίσως γίναμε αναγκαστικά φίλοι γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο, είμαστε τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες.

 

Γιατί επιλέγετε να μην εμφανίζεστε σε μεγάλες πίστες;
Άρης Λουμάκης: Δεν το επιλέγουμε με την έννοια ότι έχουμε αρνηθεί να συζητήσουμε κάτι. Το επιλέγουμε διότι θεωρούμε πως ο τρόπος με τον οποίο προσεγγιζόμαστε είναι καθαρά συμπληρωματικός. Δηλαδή, δεν θέλει κάποιος ουσιαστικά να πάρει τους REC ως ένα συγκρότημα που βγάζει τα τραγούδια του, τα γνωρίζει ο κόσμος, είναι ψηλά στο airplay και στα views στο YouTube και να κάνουμε αυτό που περιμένει από εμάς ο κόσμος. Οι προσεγγίσεις που γίνονται μέχρι στιγμής είναι τύπου "έλα να μου γεμίσεις το πρόγραμμα". Μπορεί οι προτάσεις να είναι αναβαθμισμένες, ως προς την ώρα και τη διάρκεια, αλλά δεν ήρθε ένας επιχειρηματίας να μας πει "Πιστεύω σε σένα και για τα επόμενα δύο- τρία χρόνια θα επενδύσω σε σένα, θα σου δώσω τη "στιγμή" σου". Δεν είναι απαραίτητο να βγούμε πενήντα λεπτά ή μία ώρα, ας βγούμε 20 λεπτά. Αλλά να έρθει κάποιος που μας συναντά στις συναυλίες μας και να πει "να γιατί σου έλεγα πως οι REC είναι καλοί" και όχι ότι περίμενε κάτι άλλο από εμάς. Καλώς ή κακώς έχουμε χτίσει μία εικόνα μέσα από τα videos, την επικοινωνία και τα social media, και αυτή η εικόνα δεν μπορεί να μην είναι τουλάχιστον αντίστοιχη μέσα σε ένα μαγαζί.

 

 

Έχει να κάνει δηλαδή με το επίπεδο παραγωγής και όχι με τον συγκεκριμένο ρεπερτόριο ή τρόπο διασκέδασης...
Άρης Λουμάκης: Δεν σνομπάρουμε κανένα είδος μουσικής. Είμαστε μια παρέα που αγαπάμε τη μουσική. Δεν θεωρούμε κάτι λαϊκό ή κάτι άλλο διαφορετικό. Για μένα στη ζωή υπάρχουν πράγματα που έχουν καλή αισθητική και κακή αισθητική. Είμαι ένας άνθρωπος που οπουδήποτε υπάρχει καλή αισθητική, θα ήμουν δίπλα. Υπάρχει ένας άνθρωπος που θα πει ότι ο Νίκος Βέρτης και ο Αντώνης Ρέμος δεν έχουν εξαιρετική αισθητική; Εγώ επισκέφτηκα και τα δύο νυχτερινά κέντρα φέτος και πιστεύω ότι οποιοσδήποτε τα συναντήσει, ό,τι μουσική κι αν ακούει, βλέπει παραγωγές υψηλού επιπέδου.

 

Μιλάμε όμως για δύο κορυφαίες εξαιρέσεις...
Άρης Λουμάκης: Δεν πειράζει, σε αυτά επέλεξα να πάω. Δεν πάω σε κάτι μόνο και μόνο για να ελέγξω το κριτήριό μου αν λειτουργεί σωστά. Ξέρω αυτόματα πού θα πάω για να είμαι καλά. Και όταν έρθει μια πρόταση ανάλογη για εμάς θα την εξετάσουμε με το δικό μας αισθητικό κριτήριο.

 

Xenia, μετά το Survivor, ενδεχομένως να ερχόταν ένας παραγωγός και να σου πρότεινε να αφήσεις τους REC. Θα το σκεφτόσουν; Ή έχει συμβεί κάτι τέτοιο;
Xenia: Δεν ξέρω αν έχει συμβεί ακριβώς. Μάλλον συμβαίνει γιατί ο Άρης κάτι μου έλεγε και πρόσφατα... Αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει καν. Δεν υπάρχει ποτέ στο μυαλό μου αυτό το ενδεχόμενο. Οι REC είναι τα πάντα μου, η ζωή μου, το όνειρό μου. Είναι κάτι που θέλω να φτάσει εκεί που πιο ψηλά δεν πάει... Και δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Ό,τι πρόταση και να γίνει δεν υπάρχει περίπτωση να τη δεχθώ ποτέ!

Άρης Λουμάκης: Θα σου πω κάτι για τη Xenia, συμπληρώνοντας αυτά που σου λέει... Όταν ήταν να φύγει για το Survivor, είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως δεν θα γυρίσει πίσω όπως ακριβώς έφυγε. Ασχέτως αρνητικής ή θετικής δημοσιότητας – στο τέλος όλα δημοσιότητα είναι – φοβόμουν ότι μετά το Survivor δεν θα είναι η ίδια. Φοβόμουν ότι θα γυρίσει πίσω και όπως πρότεινε για υποψήφιο τον Παρθένη την πρώτη μέρα, θα μας πει "φύγετε από τη ζωή μου". Για καλή μου τύχη, από τις λίγες φορές που η διαίσθησή μου με έβγαλε σωστό, η Xenia γύρισε πίσω και ήταν πιο αποφασισμένη.

 

Την είδες να προβληματίζεται ποτέ από την αρνητική δημοσιότητα;
Άρης Λουμάκης: Θέλω να σου πω ότι δεν "κώλωσε" ποτέ επειδή υπήρχε αρνητική κριτική. Η Xenia δεν είναι ένα παιδί που αγγίζεται από εικόνες, αλλά από πραγματικότητα. Τη ρώτησα "ρε παιδί μου, πώς είναι δυνατόν όλο αυτό;" και μου είπε "Ρε Άρη, θες να ασχοληθούμε πραγματικά;". Γι' αυτούς, λοιπόν, που λένε ότι δεν έφυγε από το παιχνίδι με τις καλύτερες εντυπώσεις γι' αυτό δεν τη συνέφερε να κάνει πράγματα μόνη της, θέλω να σου πω ότι δεν υπάρχει θετική και αρνητική δημοσιότητα. Μετά από λίγο καιρό, μάλιστα, απολαύσαμε τον θρίαμβό της για το τι συνέβη στην πραγματικότητα, άρα θα μπορούσε να κάνει τα πάντα. Ήρθε πιο μαχήτρια, πιο REC από όσο έφυγε. Και νομίζω πως κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της μιλούσε για τους REC.

 

Xenia, σε είδα μέσα στο παιχνίδι να μιλάς για οικογένεια και να αναφέρεσαι στους REC.
Xenia: Μα είναι πράγματι η οικογένειά μου. Και έλεγα πολλά περισσότερα για τους REC από όσα έδειξαν. Δεν νομίζω πως υπάρχει καν στην Ελλάδα αυτό που έχουμε μεταξύ μας εμείς.

 

Αν έρθει μία από τις 5 ελληνίδες stars της μουσικής και σου προτείνει να είστε μαζί της, με αυτό το επίπεδο παραγωγής που μου έλεγες πριν, αλλά χωρίς τη Xenia, τι θα απαντούσες;
Άρης Λουμάκης:: Δεν θα γινόταν ποτέ αυτό! Για κανένα ποσοστό χρόνου, για καμία οικονομική συναλλαγή και με κανένα τρόπο. Πολλοί ήταν αυτοί που με πλησίασαν όσο η Xenia ήταν μέσα στο παιχνίδι και μου λέγανε "καλοπροαίρετα" σχόλια. Ειλικρινά σου μιλάω, η Xenia για εμάς -και μιλάω και για τον Mike αυτή τη στιγμή- είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι. Και οι REC υπάρχουν με αυτό τον τρόπο και έτσι θα συνεχίσουν να υπάρχουν για όσο ο κόσμος και εσείς δίνετε σημασία σε αυτό που κάνουμε.

 

Θεωρείς πως τα bands έχουν ημερομηνία λήξης;
Άρης Λουμάκης: Έχουν ημερομηνία λήξης, αλλά εμείς είμαστε οικογένεια. Στην Ελλάδα, βασικά, έχουν ημερομηνία λήξης και θα σου πω γιατί... Κάποια στιγμή, όταν υπάρχουν πολλά άτομα, το μεταξύ μας έχει τριβές. Αυτό κάποια στιγμή φέρνει ξενέρωμα. Μπορεί να μην έρθει με όλους, αλλά μπορεί μόνο με ένα. Και αυτό θα φέρει τριβή και προβλήματα που δεν υπάρχουν. Θα φέρει συγκρούσεις. Εκεί, λοιπόν, υπάρχει κάτι που στην Ελλάδα μόνο δεν υφίσταται. Στο εξωτερικό υπάρχει το "business". Στην Ελλάδα δεν υπάρχει δυνατότητα να έχεις μια πολύ καλή αμοιβή από αυτό που κάνεις, να λες ότι θα ασχολούμαι με το συγκρότημά μου για τόσο χρόνο την ημέρα, θα βγάζω αυτά τα χρήματα και για πάντα θα μπορώ να αγνοώ τα άσχημα. Στο εξωτερικό από ένα τραγούδι μπορείς να χτίσεις δύο βίλες, στην Ελλάδα δεν μπορείς να τις νοικιάσεις ούτε με airbnb. Πρέπει λίγο να αφήσουμε το θέμα γενικώς με τα "συγκροτήματα", αλλά να καταλάβουμε πως είναι μια δουλειά κι αυτή. Γι' αυτό το κάνουμε, γι' αυτό συνεργαζόμαστε. Ο ένας καλύπτει κάτι από τον άλλον, ο καθένας δίνει το 100% του εαυτού του. Η τριβή υπάρχει, τα χρόνια είναι χρόνια. Αν δεν ήμαστε παρέα, θα μπορούσαμε να είχαμε ήδη διαλυθεί. Και σε πληροφορώ πως είναι τελείως ανώδυνο οικονομικά να διαλυθούμε αυτή τη στιγμή. Αυτό γιατί απλούστατα είμαστε στην Ελλάδα. Δεν θα μπορούσαμε να ανεχόμαστε ο ένας τον άλλον μόνο και μόνο για το έσοδο των REC. Ζούμε καλά από αυτή δουλειά, αλλά δεν θα χανόμασταν μετά. Τρία σπουδασμένα παιδιά είμαστε...

 

Και πως γίνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα να μην γνωρίζαμε τίποτα για την προσωπική σας ζωή; Αν εξαιρέσεις τον τελευταίο χρόνο που έγινε γνωστό πως ο Άρης έχει αποκτήσει οικογένεια...
Άρης Λουμάκης: Όλο αυτό είχε γίνει ηθελημένα. Όπως έχω ξαναπεί η κορούλα μου είναι ένα θαύμα που ήρθε στη ζωή μου και ένα θαύμα είναι και η γυναίκα μου. Δεν το έμαθε κανείς ποτέ, από τύχη ένας φακός ενός φωτογράφου μας έπιασε σε ένα mall μέσα και από τότε ξεκίνησε μια σειρά πραγμάτων. Από τότε, όπου βρίσκομαι σχεδόν, με απαθανατίζει ο φακός με την οικογένειά μου. Μέχρι τότε δεν ήθελα εγώ, όχι επειδή είμαι κατά. Και να σου πω... αυτό είναι ένα ωραίο πρότυπο! Να βλέπεις έναν άνθρωπο με την οικογένειά του, με τον σύντροφό του. Είναι ωραία πρότυπα – δεν είναι πως έκανα μια ζωή άσχημη και δεν ήθελα να βγει προς τα έξω. Όμως πραγματικά ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αφορά κανένα πως εγώ έχω ένα παιδάκι ή ότι είμαι παντρεμένος με μία γυναίκα. Μέχρι τότε ήθελα να τους ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο η μουσική μας...

 

Παρόλα αυτά, έχεις καλή σχέση και με τα social media...
Άρης Λουμάκης: Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε, δεν υπήρχε περίπτωση να μην φωτογραφηθώ με το παιδί μου και να μην ανεβάσω τη φωτογραφία στα social media. Γιατί εμείς τα social media τα χρησιμοποιούμε μεν επαγγελματικά, αλλά είναι μια απενοχοποιημένη κατάσταση. Είναι μια προέκταση της καθημερινότητάς μας. Δεν τα χρησιμοποιούμε για να εκδικηθούμε κάποιον ή κάποια πρώην, ούτε για να αποδείξουμε σε κάποιον ότι είμαστε καλύτεροι, ούτε γιατί έχουμε κάποιο συναισθηματικό ή ψυχολογική έλλειμμα. Τουλάχιστον εγώ, η Xenia και ο Mike θεωρούμε πως έτσι δημιουργούμε μια ψηφιακή βιβλιοθήκη για να γυρίσουμε αύριο μεθαύριο που θα τη βλέπουμε και θα χαιρόμαστε. Όπως έχω από τα παιδικά μου χρόνια ένα άλμπουμ ολόκληρο με φωτογραφίες. Με τα social τα έχω όλα σε ένα σημείο...

 

 

Μετά από τόσες μεγάλες παραγωγές που έχετε κάνει, πώς διαλέγετε το επόμενο βήμα σας;
Άρης Λουμάκης:: Καταρχήν έχουμε μια ανάγκη, να εκφραζόμαστε. Από εκεί ξεκινά. Τα βλέπουμε ως πακέτο. Δεν μπορούμε να φανταστούμε ένα τραγούδι μας χωρίς να έχει οπτικοποιηθεί, ακόμα και αν αυτό γίνει με το κινητό μας τηλέφωνο. Δεν θεωρούμε μεγάλη μια παραγωγή επειδή αυτή έχει ένα κόστος. Το 2018, για παράδειγμα, έκανα μια παραγωγή πιο φθηνή τον χειμώνα, σε σχέση με του 2017. Παρόλα αυτά, ήταν πολύ πιο ακριβό ως αποτέλεσμα. Οι ιδέες είναι πολλές φορές αυτές που δίνουν αξία. Οι ιδέες δείχνουν μια πρόθεση, δεν ξέρεις ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Σκεφτόμαστε, συζητάμε, γεννιούνται ιδέες, μπαίνει το κάθε κουτάκι πάνω στο άλλο και ο καθένας αποκτά τον δικό του ρόλο από μόνος του.

 

Έχεις σκεφτεί ποτέ οι REC να γίνουν δημιουργοί για έναν άλλο καλλιτέχνη;
Άρης Λουμάκης: Έχουμε δώσει τραγούδια στη Josephine και στην Τάνια Μπρεάζου.

 

Μου μιλάς όμως για καλλιτέχνες που ουσιαστικά βοηθήσατε, οι REC είναι μεγαλύτερο brand από αυτά τα δύο κορίτσια...

Άρης Λουμάκης: Εγώ δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ αυτή τη λέξη. Για κάποιον μεγαλύτερο καλλιτέχνη, θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε και να του δώσουμε τραγούδι μας. Έχουμε αποπειραθεί να το κάνουμε, αλλά δεν πέτυχε γιατί ο καλλιτέχνης ήθελε τη μουσική και τους στίχους μας όμως δεν ήθελε την παραγωγή μας γιατί είχε συμφωνήσει να την κάνει κάποιος άλλος. Επίσης, έχουμε δώσει κομμάτι σε τεράστιο Έλληνα καλλιτέχνη, το οποίο το πήραμε πίσω όταν δεν συμφωνήσαμε με τον τρόπο που θα το παρουσίαζε στον κόσμο. Αυτό ισχύει και για τα δικά μας τραγούδια, έτσι ισχύει και για τα τραγούδια που θα δίναμε σε κάποιον άλλο. Δίνουμε την απόλυτη εικόνα. Λέμε ότι εμείς έχουμε γράψει ένα τραγούδι και το έχουμε σκεφτεί με έναν τρόπο. Ναι μεν με το στοιχείο του καλλιτέχνη που θα συνεργαστούμε, αλλά όχι κατά παραγγελία. Δεν μπορείς να μου πεις "στο επόμενο τραγούδι θέλω να πονέσω" και εγώ να στο δημιουργήσω, δεν έχω το ταλέντο αυτό.

 

Θες να μου πεις ποιος είναι αυτός ο καλλιτέχνης;
Άρης Λουμάκης: Δεν μπορώ να σου πω τίποτα παραπάνω γι' αυτόν, μόνο ότι έχουμε μια εξαιρετική σχέση έκτοτε μεταξύ μας. Δεν επηρέασε ευτυχώς όλο αυτό την προσωπική μας σχέση γιατί κι αυτός κατάλαβε ότι εφόσον θέλαμε τα πράγματα να γίνουν με έναν τρόπο, έπρεπε και να γίνουν έτσι.

 

 

Θεωρείς ότι αν δεν είχατε αυτή την εικόνα, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό σε κάθε τραγούδι; Η εικόνα ορίζει το τραγούδι;
Άρης Λουμάκης: Θεωρώ ότι είναι 100% πρώτα η εικόνα και μετά το τραγούδι. Σε κανένα μας τραγούδι δεν θα ακούσεις κάτι είτε σε στίχο είτε σε μουσική που δεν θα σε μεταφέρει σε μια εικόνα. Είναι όλα πολύ περιγραφικά.

 

Γιατί επιλέξατε να είστε στο Colour Day Festival και όχι μια άλλη μουσική διοργάνωση φέτος;
Άρης Λουμάκης: Καταρχήν γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη διοργάνωση από το Colour Day Festival. Ήταν μια επιλογή και των τριών μας, από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε ο συγκεκριμένος θεσμός, εμείς θέλαμε να είμαστε εκεί. Ήμασταν πεπεισμένοι ότι ταιριάζαμε. Στο ραντεβού που κάναμε φέτος, όταν μας προσέγγισαν για πρώτη φορά οι διοργανωτές, πήγαμε με παράπονο γιατί δεν μας είχαν καλέσει τα προηγούμενα χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι δεν πήρα πειστική απάντηση, αλλά το "θέλω" μου να συμμετέχω σε αυτή τη διοργάνωση ήταν πολύ μεγαλύτερο.
Το Colour Day Festival είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στην Ελλάδα για τη μουσική. Περιλαμβάνει χαρά. Ο σκοπός είναι να μεταδώσει χαρά. Φέτος έγινε και διήμερο και θέλαμε σίγουρα να είμαστε εκεί.

 

Τελικά, Xenia θεωρείς πως έχουμε την πλήρη και πραγματική εικόνα όσων έγιναν στον Άγιο Δομίνικο με εσένα;
Xenia: Σίγουρα δεν έχετε πλήρη εικόνα. Δεν γίνεται να έχετε την ολοκληρωμένη εικόνα, γιατί ο κόσμος βλέπει ελάχιστα πράγματα από αυτά που γίνονται στο Survivor και από την καθημερινότητα των παικτών.

 

Θεωρείς πως οι τηλεθεατές σας έκριναν δίκαια;
Xenia: Όχι! Το κατάλαβα από εμένα, δεν ήταν δίκαιο όλο αυτό. Η μέρα δεν φαινόταν μέσα στο επεισόδιο, οπότε πως θα κρίνεις τι έχει γίνει; Πώς θα ξέρεις πώς κατέληξαν σε αυτό το αποτέλεσμα;

 

Αν του χρόνου γίνει All Star Survivor, θα ξαναπήγαινες; Ακόμα και αν σου έδιναν "γη και ύδωρ" ή γινόταν για περισσότερους μήνες;
Άρης Λουμάκης: Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα πεθάνω! (γέλια)

Xenia: Αν η πρόταση ήταν και για τους τρεις μας, θα πήγαινα. Ξαναλέω ότι δεν έχω πρόβλημα να ξαναμπώ στο Survivor, αρκεί να ξέρω πως γύρω μου θα υπάρχει ένα σπίτι που θα μένουν ο Άρης και ο Mike. Το πιο δύσκολο για μένα ήταν αυτό. Δεν μπορώ να μην έχω επικοινωνία μαζί τους, να μην ξέρω πως είναι δίπλα μου για να νιώθω ασφάλεια.

 

Μιλάτε ο ένας για τον άλλο με ένα πολύ αθώο τρόπο. Πώς το κρατάτε τόσο αληθινό, ειδικά μέσα αυτό τον χώρο που φημίζεται για τον ανταγωνισμό του;
Άρης Λουμάκης: Εμείς μεταξύ μας την παλεύουμε εξαιρετικά. Οι άλλοι δεν την παλεύουν μαζί μας! Είναι ο κύκλος τέτοιος που θεωρώ ότι αυτό μας έχει βγει σε κακό. Μας απομονώνουν πολλές φορές επειδή είμαστε τόσο δεμένοι μεταξύ μας. Αν κάποιος θέλει να προσεγγίσει μόνο εμένα, τη Xenia ή τον Mike, αυτό που δέχεται είναι ένας "τοίχος". Αυτό δημιουργεί μια "άμυνα" απέναντι στους υπόλοιπους, αισθάνεται ότι έχει προσβάλει κάτι που για εμάς είναι ιερό. Και αυτόματα αυτό μας απομονώνει.

 

Αυτή όμως δεν είναι ταυτόχρονα και μια κατάκτηση των REC;
Άρης Λουμάκης: Σαφώς είναι μια κατάκτηση. Και αυτή η μοναξιά που νιώθουμε είναι μια συνέπεια μιας κατάκτησης. Αλλά μας ενδιαφέρει στο τέλος, όποτε έρθει αυτό, να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο. Να μεγαλώσουμε μαζί, να είμαστε περήφανοι για όσα ζήσαμε. Να έχει μέσα του όλο αυτό υγεία και καθαρότητα. Δεν μπλεχτήκαμε τόσα χρόνια ποτέ με τίποτα. Ακούμε τόσα για τον χώρο μας και εμείς δεν έχουμε ζήσει τίποτα... Είμαστε πολύ κλειστοί για να μπει κάτι ανάμεσά μας. Κι εμείς γουστάρουμε που γυρίζουμε στο σπίτι μας και είμαστε έτσι. Φαντάσου πριν γίνουμε γνωστοί, περνούσαμε από τα κόκκινα χαλιά και μας έσπρωχναν για να έρθει ο επόμενος που ήταν πιο αναγνωρίσιμος. Και εμάς δεν μας ενόχλησε ποτέ, γιατί το κόκκινο χαλί περνούσαμε από υποχρέωση. Αν το κόκκινο χαλί είναι ο δρόμος για τη σκηνή, περνάμε από εκεί. Αν υπήρχε άλλος δρόμος, θα επιλέξουμε τον άλλο. Και το "κόκκινο χαλί" δυστυχώς παραμένει μονόδρομος για τη δουλειά που κάνουμε.

 

 

Και κάτι τελευταίο... Άρη, πόσες φορές βγήκες έξω από τα ρούχα σου με κάτι που ειπώθηκε για τη Xenia τους τελευταίους μήνες;
Άρης Λουμάκης: Πάρα πολλές φορές! Έπιασα τον εαυτό μου να θέλω να πάρω τηλέφωνο ανθρώπους που τους γνώριζα και έλεγαν πράγματα για τη Xenia. Πάρα πολλές φορές ήθελα να βγω και να πω ένα τεράστιο "ΕΛΕΟΣ" σε εκείνους τους ανθρώπους που απολύτως σωστά σχημάτιζαν μια εικόνα για τον χαρακτήρα που βλέπανε στην τηλεόραση, ξεχνώντας το βασικότερο, δηλαδή ότι βλέπουν ένα τηλεοπτικό προϊόν που το υπογράφει σκηνοθέτης και θα πρέπει να έχει αρχή, μέση και τέλος. Ότι είναι δομημένο έτσι, πρέπει να έχει ροή. Δεν είναι δυνατόν να δούμε το 100% κάθε παίκτη. Ό,τι έπαθε η Xenia μπορεί να το έπαθε και οποιοδήποτε άλλο παιδί. Αλλά ας μην κρίνουμε χαρακτήρες από παιχνίδια και reality. Πραγματικά, αυτό ήθελα να πω: είμαστε πολύ πιο έξυπνοι από αυτό που δείχνουμε. Κι εμένα εκνεύριζε αφάνταστα πολλές φορές αυτό που έβλεπα, αλλά καλό είναι να μη γίνονται προσωπικές επιθέσεις. Ευτυχώς ήταν μεμονωμένες περιπτώσεις και από εμμονικούς ανθρώπους.

 

*Οι REC μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Θέλω» σε μουσική του Claydee και στίχους της Μαρκέλλας Βασιλείου. Το single κυκλοφορεί από τη Heaven Music. 

 


DAILY NEWS

Τηλεοπτικά Νέα Από Την Κλεοπάτρα Πατλάκη
 
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΠΑΤΛΑΚΗ
|
22.06.2018 | 00:25
|

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΠΑΤΛΑΚΗ

H Αλιμόνου στον ΣΚΑΙ, οι εκπλήξεις του Alpha για Γερμανού- Μελέτη & η Δρούζα... Epsilon

Η εβδομάδα που μας εγκαταλείπει για το μικρό τηλεοπτικό μας χωριό ήταν η εβδομάδα των επίσημων ανακοινώσεων για συνεργασίες που είχαν διαρρεύσει εβδομάδες πριν(!) ενώ οι διαρροές είχαν περισσότερες πληροφορίες για τα πρόσωπα και τα project παρά οι ίδιες οι ανακοινώσεις!

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
22.06.2018 | 00:20
Μουντιάλ στο ÜBERNESS

ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΟ ÜBERNESS

Η πιο νόστιμη επιλογή για να δεις τους πιο σημαντικούς αγώνες του πλανήτη!

Ημέρες Μουντιάλ 2018: Υπάρχουν αυτοί που προτιμούν τα μοναχικά βραδιά στο μπαλκόνι με την τηλεόραση δίπλα στον φοίκο, τα σουβλάκια ντελίβερι και το κρύο καρπούζι. Υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να δουν τους αγώνες με παρέα και νόστιμο φαγητό.

Survivor αποχώρηση
 
CELEBRITY NEWS
|
21.06.2018 | 23:57
|

SURVIVOR

Εύη VS Νικόλας: Ποιος Μαχητής αποχώρησε;

Σε ένα ακόμη συμβούλιο του Νησιού συμμετείχαν οι Διάσημοι και οι Μαχητές του Survivor με τους Μαχητές να πρέπει να αποχαιρετήσουν έναν ακόμη παίκτη από την ομάδα τους.

Survivor
 
CELEBRITY NEWS
|
21.06.2018 | 23:19
|

SURVIVOR

Ποια ομάδα κέρδισε το μεγάλο έπαθλο; Plus: Ο σοβαρός τραυματισμός του Ηλία

Σε ένα ακόμα αγώνισμα επάθλου κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι Μαχητές και οι Διάσημοι του Survivor.

Survivor
 
CELEBRITY NEWS
|
21.06.2018 | 22:14
|

SURVIVOR

Μαχητές VS Διάσημοι: Τα «καρφιά» για την ψήφο στην Εύη & τα υποννοούμενα για στρατηγική

Εξακολουθούν να είναι τεταμένες οι σχέσεις των δυο ομάδων του Survivor μετά και το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Rnew
 
CELEBRITY NEWS
|
21.06.2018 | 20:47
|

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ποζάρει μόνο με το μαγιό της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στη Σύρο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκίνησε από νωρίς τις καλοκαιρινές της διακοπές φέτος, καθώς επισκέφθηκε τη Μύκονο στα τέλη Μαΐου και έμεινε εκεί για αρκετές μέρες.

ΓΡΑΦΕΙYupiii
Κώστας Καραφώτης Άννα Δινέρη στη Μύκονο (4)
 
CELEBRITY NEWS
|
21.06.2018 | 20:16
|

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ

Με τη σύντροφο του στη Μύκονο! Όλες οι φωτογραφίες

Ο Κώστας Καραφώτης και η Άννα Δινέρη αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ με τη σχέση τους να μετράει περίπου τρία χρόνια.

Victoria Beckham Rnew
 
CELEBRITY NEWS
|
21.06.2018 | 19:54
|

VICTORIA BECKHAM

Η εξομολόγηση της για τη ζωή της & όλα όσα αποκάλυψε για τον σύζυγό της, David.

Τον τελευταίο καιρό, δημοσιεύματα ήθελαν την Victoria Beckham και τον David Beckham να περνούν κρίση στο γάμο τους. Ωστόσο, τόσο η κοινή τους εμφάνιση στον γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle, όσο και τα οικογενειακά στιγμιότυπα που δημοσίευσε η Victoria στα social media, με αφορμή τη γιορτή του πατέρα, διέψευσαν τις φήμες. 

ΓΡΑΦΕΙYupiii
George και Amal Clooney
 
CELEBRITY NEWS
|
21.06.2018 | 18:52
|

GEORGE & AMAL CLOONEY

Για ποιο σκοπό έκαναν δωρεά 100.000 δολαρίων;

Σε δωρεά ύψους 100.000 δολαρίων, στο Young Center for Immigrant Children’s Rights, προχώρησε ο George και η Amal Clooney μέσω του Ιδρύματος που έχουν δημιουργήσει (Clooney Foundation for Justice).

ΓΡΑΦΕΙYupiii
Survivor: Ο τραυματισμός του Ηλία Γκότση
Survivor: Ο τραυματισμός του Ηλία Γκότση
Survivor: Κατερίνα & Μελίνα εναντίον Μαχητών
Survivor: Κατερίνα & Μελίνα εναντίον Μαχητών
Survivor: Τα καρφιά του Νικόλα για τους Διάσημους
Survivor: Τα καρφιά του Νικόλα για τους Διάσημους

Καρκίνος

22/06-22/07

Η μέρα θα ήταν ονειρεμένη αν μπορούσες να βρίσκεσαι στο προσωπικό σου χώρο, να χαλαρώνεις με μια κούπα από το αγαπημένο σου ρόφημα και (γιατί όχι;) να είχες δίπλα σου κι έναν φίλο/μια φίλη που σε καταλαβαίνει. Αλλά πώς να εξαφανίσεις τη ρουτίνα;

Beauty, Style

BEAUTY, STYLE

Γιώργος Σατσίδης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΤΣΙΔΗΣ

Αθηναΐς Νέγκα

ΑΘΗΝΑΪΣ ΝΕΓΚΑ

BackPackStories

BACKPACKSTORIES

vichy
 • vichy

  Η σωστή αντηλιακή προστασία

  Μαθαίνουμε να διαβάζουμε σωστά την ετικέτα των αντηλιακών για να επιλέξουμε το ιδανικό...

 • Πάνος Βλάχος Rnew

  Πάνος Βλάχος

  Ποζάρει για πρώτη φορά με το νέο του look!

 • Λευκό φόρεμα

  Λευκό φόρεμα

  6 συνδυασμοί με το must-have του καλοκαιριού

 • 7 statement κομμάτια για να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι

  7 statement κομμάτια για να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι

  Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα χαρίσουν πόντους στο θερινό στυλ σου

 • Μέγκαν Μαρκλ

  Meghan Markle

  Οι λεπτομέρειες στην εμφάνισή της που δεν παρατηρείς αλλά άλλαξαν μετά τον γάμο

Πώς ο οργασμός της επηρεάζει τον ανδρισμό σου
 • Πώς ο οργασμός της επηρεάζει τον ανδρισμό σου

  Γιατί ο Ιούνιος είναι ο καλύτερος μήνας για one night stand

  Τι συμβαίνει και όλοι είναι πιο ερωτικοί αυτόν το μήνα;

 • γυναικείος οργασμός

  Πώς θα της χαρίσεις τον απόλυτο κλειτοριδικό οργασμό

  Επιστημονικά tips από τους ειδικούς

 • Οι 11 ομορφότερες Μουντιαλικές φανέλες όλων των εποχών

  Οι 11 ομορφότερες Μουντιαλικές φανέλες όλων των εποχών

  Η dream team του στυλ ανά τα Παγκόσμια Κύπελλα!

 • Rosie Huntington-Whiteley & Jason Statham

  Γιατί χάνεις τα μαλλιά σου και τι μπορείς να κάνεις γι' αυτό

  Πώς θα το αντιμετωπίσεις ψύχραιμα και αποτελεσματικά;

 • Τι θέλουν οι γυναίκες να γνωρίζεις για το στοματικό σεξ

  Τι θέλουν οι γυναίκες να γνωρίζεις για το στοματικό σεξ

  Οι 10 κανόνες που πρέπει να τηρείς!