Follow us

Δημήτρης Παπανώτας: Μαίνεται η κόντρα με τη Ραμόνα Βλαντή: Τα νέα σχόλια και η μήνυση

Η κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και τη Ραμόνα Βλαντή φαίνεται πως δεν έχει τέλος, καθώς οι δυο τους συνεχίζουν τα «καρφιά» ο ένας για τον άλλο. 

Μανταλένα Κουβάτση
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΚΟΥΒΑΤΣΗ
Δημήτρης Παπανώτας

Όλα ξεκίνησαν από μια συνέντευξη της νικήτριας του “My Style Rocks”, όπου χαρακτήρισε τον δημοσιογράφο «άδειο τενεκέ». Ο ίδιος της απάντησε μέσω του Happy Day, με το μοντέλο να αποκαλύπτει πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Έτσι όταν ο δημοσιογράφος ενημερώθηκε από τα site για την απόφαση του μοντέλου και θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, όπου και έγραψε: «Είναι τραγικό που υπάρχουμε. Αποφάνθηκε η κυρία που δεν μας ξέρει και το μόνο που ξέρει για εμάς είναι ότι είμαστε τενεκέδες άδειοι. Το θράσος έχει όρια; Ναι! Η βλακεία δεν έχει. Τα μπέρδεψε το κοριτσάκι.».

Δημήτρης Παπανώτας

Στη συνέχεια, με μια δεύτερη ανάρτηση, σχολίασε: «Έτσι είναι οι σικ κυρίες που πέρασαν από τα playmate. Ξέρουν να βρίζουν δημόσια. Δεν δέχονται όμως απάντηση… Είναι οι μόνες που δικαιούνται δια να ομιλούν. Οι υπόλοιποι τουμπεκί ψιλοκομμένο. Ρε α παράτα μας».

Δημήτρης Παπανώτας - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση