Follow us

Μad Awards 2009: Αποκλειστικό: Η συνάντηση Βίσση- Βανδή και όσα έγιναν στην τελική πρόβα

Update: Τελικά η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους στην τελική πρόβα!   Η πρόβα τζενεράλε για τα βραβεία Mad στο θέατρο Βράχων ολοκληρώθηκε. Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, που κάποια τεχνικά προβλήματα ή ξαφνικές απαιτήσεις καλλιτεχνών ταλαιπωρούσαν τους διοργανωτές, αυτή τη φορά φαίνεται να πηγαίνουν όλα "ανησυχητικά καλά" όπως τόνισε άνθρωπος που συμμετέχει στη μεγάλη βραδιά.

Βίσση- Βανδή

Φέτος μάλιστα η προσέλευση διασήμων αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ, αφού ανάμεσα στους απονεμητές θα βρίσκονται πολλά διάσημα ονόματα, όπως η Ναταλία Γερμανού, η Ελεονώρα Μελέτη, η Μαρία Σολωμού, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Σίσσυ Χρηστίδου και η Μαριέττα Χρουσαλά. Eκεί θα είναι και οι Onirama, η Φαίη Σκορδά, η Έλενα Παπαρίζου , ενώ ο Ηλίας Βρεττός θα συνοδεύει όχι τη Ναταλία, αλλά τη Μαρία Ιακώβου. Οι δυο τους ήταν πολύ φίλοι πριν γίνουν ακόμα γνωστοί.

Μad Awards 2009
Η φωτογραφία που ανέβασε ο Σάκης στην προσωπική του σελίδα στο twitter. Τη φωτογραφία έβγαλε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της πρόβας τζενεράλε. Ο Σάκης Ρουβάς πρόκειται να ερμηνεύσει το "This is our night" αλλά όχι έτσι όπως το ξέρουμε!

Η Πέγκυ Ζήνα δε θα βρεθεί στη σκηνή μόνη της αλλά συνοδευόμενη από νέο και πολύ ταλαντούχο καλλιτέχνη που γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία, με τον οποίο θα ερμηνεύσουν ένα εντυπωσιακό ντουέτο. Άκρως εντυπωσιακή και η Μάρω Λύτρα ενώ σήμερα έκανε την πρόβα του και ο Δήμος Αναστασιάδης ο οποίος θα εμφανιστεί στη σκηνή μαζί με γνωστό και πολύ ανερχόμενο συγκρότημα που βρισκόταν το χειμώνα στο πλευρό δημοφιλή λαϊκού τραγουδιστή στο πιο επιτυχημένο πρόγραμμα της χρονιάς.

Αλλαγή έκανε την τελευταία στιγμή και η Άννα Βίσση, αφού τελικά δεν θα τραγουδήσει την Κόντρα μαζί με τον Νταν Ουίλσον, αλλά τις επιτυχίες της "Στην Πυρά" και "Αλήτισσα Ψυχή". Η Άννα θα είναι μάλιστα εκείνη που θα κλείσει τη φετινή 6η απονομή με μία εμφάνιση- υπερπαραγωγή ενώ μαζί της θα είναι και ο Ζερμέν Μπράουν, χορογράφος του Τζάστιν και πλέον δικός της, για να απογειώσει το σόου. Το στάιλινγκ της ελληνίδας σταρ επιμελήθηκε η Πατρίσια Φιλντ, φυσικά. Η διάσημη στυλίστρια βρέθηκε μαζί την Άννα στο θέατρο Βράχων.

Υπάρχει, όμως, και άλλη μια σταρ αυτή τη στιγμή στο χώρο και είναι η Δέσποινα Βανδή. Η Δέσποινα μαζί με πολλούς χορευτές ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει το εντυπωσιακό της σόου. Έκπληξη: η εξέδρα που όταν σηκώνεται σχηματίζει ένα γράμμα με ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο.

Λίγο μετά τη Δέσποινα, στη σκηνή ανέβηκε ο Νίνο ο οποίος θα κάνει ντουέτο με τα Κόκκινα Χαλιά. Η συνεργασία αυτή θα είναι έκπληξη όχι τόσο ως προς τα πρόσωπα που θα συμπράξουν στη σκηνή των βραβείων, όσο για το τραγούδι που θα ερμηνεύσουν.

Τη βραδιά σκηνοθετεί ο Κώστας Καπετανίδης ενώ η τηλεοπτική της προβολή έχει προγραμματιστεί για την 1η Ιουλίου.

Σήμερα το yupi θα καλύπτει ζωντανά τα βραβεία του Mad με συνεχείς ανανεώσεις κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα