Follow us

Premium Cider Kopparberg: Αυτό Το Ποτό Θα Γίνει Το Αγαπημένο Σου: Επιτέλους, ήρθε στην Ελλάδα το ποτό με την πιο πλούσια, φρουτένια γεύση

Στο εξωτερικό -και ιδιαίτερα στις βόρειες χώρες της Ευρώπης- το cider είναι το πιο δημοφιλές ποτό. Είναι απολαυστικό και παράλληλα αποτελεί τον ιδανικό «συνοδό» μιας γυναικοπαρέας στις βραδινές της εξόδους. Και τώρα μπορείς να βρεις το Premium Cider Kopparberg σε ακόμα περισσότερα σημεία σε όλη την Ελλάδα!

Kopparberg
Πρόκειται για ένα απόλυτα δροσιστικό ποτό, που παράγεται στη σουηδική πόλη Kopparberg. Παραδοσιακά, τα ciders έχουν βάση το μήλο και το αχλάδι. Ένα βασικό συστατικό του ιδιαίτερου αυτού ποτού είναι το νερό, που στην περίπτωση του Kopparberg προέρχεται από τοπικές πηγές που εξασφαλίζουν απαλή υφή και άριστο αποτέλεσμα γεύσης.
Στα συν πρόσθεσε ότι πρόκειται για ένα ποτό με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ, κατάλληλο για κάθε ώρα της ημέρας, που μπορεί να κλείσει ιδανικά μια μέρα στο γραφείο.

Στην Ελλάδα κυκλοφορούν ήδη 4 γεύσεις:

* Pear
* Strawberry & Lime

* Mixed Fruit
* Wildberries


KOPPARBERG PEAR CIDER
Αχλάδι
Είναι το πρώτο ποτό από αχλάδι σε πωλήσεις στον κόσμο! Η παραγωγή του ξεκίνησε και συνεχίζεται στο Kopparberg της Σουηδίας. Το ποτό από αχλάδι Kopparberg διατίθεται σήμερα σε περισσότερες από 40 χώρες και έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο. Έχει φωτεινό χρώμα και μπορεί να υπερηφανεύεται για τη δροσιστική γεύση φρούτων.

KOPPARBERG STRAWBERRY & LIME
Φράουλες & Κίτρο
Ο χυμός από τις φράουλες και το κίτρο προστίθεται στη γκάμα του Kopparberg, για να δώσει μια έντονη φρουτώδη γεύση. Σερβίρετε με πολλά.. πολλά… παγάκια!

KOPPARBERG MIXED FRUIT
Μιξ φρούτων
Το Kopparberg Mixed Fruit προσφέρει μια ιδιαίτερη πινελιά στην παραδοσιακή γεύση του μηλίτη. Ο χυμός από βατόμουρα και φραγκοστάφυλα αναμιγνύεται με τον μηλίτη και παράγει ένα ποτό με πραγματικά μοναδική, φρουτώδη γεύση!

KOPPARBERG WILDBERRIES
Βατόμουρο
Το Kopparberg Wildberries Cider παράγεται από μήλα που έχουν υποστεί ζύμωση, βατόμουρα, μύρτιλλα και φράουλες. Ένας τέλειος μηλίτης για όσους προτιμούν κάτι πιο σύνθετο. -

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα