Follow us

Απογευματινό σνακ : Ρωτήσαμε 10 διαιτολόγους με ποια σνακ αντιμετωπίζουν την απογευματινή λιγούρα

Κι όμως! Ακόμα και οι ειδικοί της διατροφής έρχονται αντιμέτωποι με απογευματινές λιγούρες.

Shape
ΓΡΑΦΕΙ: SHAPE
snack, πατατάκια, σοκολάτα

Η απογευματινή λιγούρα είναι ένα «ευαίσθητο» ζήτημα που σίγουρα έχεις αντιμετωπίσει – το ίδιοι και οι experts της διατροφής. Τι κάνουν, όμως, εκείνοι; Ρωτήσαμε 10 διαιτολόγους (οι οποίοι, παρεμπτιπτόντως, είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στα social media) πώς διαχειρίζονται μια απογευματινή λιγούρα. Επιλέγουν να φάνε ή να πιουν κάτι; Ή τίποτα από τα δύο; Πάρε έμπνευση από τις ιδέες τους και αντιμετώπισε με επιτυχία την επόμενη απογευματινή λιγούρα που θα βρεθεί στο… δρόμο σου.

Απογευματινή λιγούρα: Πώς την αντιμετωπίζει μία διατροφολόγος;

Σοφία Κόντη @healthnutritionbalance

«Αν έχω φάει τα γεύματα μου κανονικά σίγουρα θα αποφύγω την απογευματινή λιγούρα…αν όχι θα επιλέξω μαύρη σοκολάτα ή ζελέ light με φρούτα»

Δήμητρα Γλυνού @dimitra_glunou

«Μπανάνα με ταχίνι κακάο ή φυστικοβούτυρο».

Ζωή Σαμαρά @dieticious_sam

«Συμβαίνει και στις καλύτερες διαιτολόγους… Συνήθως θα την καταπολεμήσω με μία μπάρα δημητριακών ή με ένα μικρό σοκολατάκι υγείας ή με ένα φρούτο».

Αλεξάνδρα Κοντοδήμου @nutrition_home

«Τρώγοντας! Αν δεν αρκεστώ στο απογευματινό σνακ μου μπορεί να φάω γιαούρτι με μέλι ή κράκερς ολικής αλέσεως. Πολλές φορές, αντί για καφέ, πίνω ζεστό κακάο (ναι, το πικρό) το οποίο ψήνω σαν ελληνικό καφέ με νερό. Έτσι μου φεύγει η επιθυμία για σοκολάτα!».

Δες περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα