Follow us

Nescafé Frappé: Σερβίρεται Παγωμένος Από Το 1957: Η δροσιστική συνήθεια που λατρεύουμε έχει κάτι νέο για αυτό το καλοκαίρι!

Πριν από 60 χρόνια, ο Nescafe Frappe άλλαξε για πάντα τα καλοκαίρια μας... Από τότε, μας φέρνει κοντά και μας χαρίζει μοναδικές στιγμές απόλαυσης. 

Nescafé Frappé

Και μόνο το άκουσμα του είναι αρκετό για να γεμίσει το μυαλό μας με τις πιο ανέμελες εικόνες! Όλα ξεκίνησαν, πίσω στο 1957, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης όταν «έσκασε» μια ιδέα! Αρκούσε κάποιος να ανακατέψει στο σέικερ Nescafé Classic με κρύο νερό για πρώτη φορά στην ιστορία και έτσι να δημιουργηθεί ο Nescafé Frappé, χρίζοντας τον ίδιο μοιραία «πατέρα» του πιο αγαπημένου καλοκαιρινού καφέ μας.

Nescafé Frappé: Σερβίρεται Παγωμένος Από Το 1957

Έκτοτε, το παγωμένο ρόφημα στιγμιαίου καφέ έκανε πολύ δρόμο. Aπό τη γενέτειρά του, Θεσσαλονίκη κατέκτησε με τη δροσιά του όλο τον κόσμο. Mε το καλαμάκι και το σέικερ ως «σήματα κατατεθέντα», απέκτησε το δικό του λεξιλόγιο και το δικό του life style, ταυτίζοντας για πάντα το όνομά του με την ελληνική κουλτούρα.

Nescafé Frappé: Σερβίρεται Παγωμένος Από Το 1957 - εικόνα 2

Φέτος, ο Nescafé Frappé, το απόλυτα καλοκαιρινό και διαχρονικά απολαυστικό ρόφημα καφέ, φέρνει εσένα και τους φίλους σου ακόμα πιο κοντά στο καλοκαίρι, προσφέροντας περισσότερη, παγωμένη απόλαυση!

Nescafé Frappé: Σερβίρεται Παγωμένος Από Το 1957 - εικόνα 3

Πώς; Με το νέο, αυθεντικό ποτήρι του Nescafé Frappé, που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει το ιδανικό αποτέλεσμα ενός απολαυστικά παγωμένου Nescafé Frappé. Γιατί πρέπει να απολαμβάνεις στο maximum κάθε γουλιά από τον παγωμένο σου καφέ!

Nescafé Frappé: Σερβίρεται Παγωμένος Από Το 1957 - εικόνα 4

Το νέο αυθεντικό ποτήρι του Nescafé Frappé σε περιμένει να το γεμίσεις… με τα δικά σου καλοκαίρια και να μοιραστείς την απόλαυση με όσους περισσότερους φίλους μπορείς!

Ακολουθήστε το Nescafé Frappé:

Facebook: @Nescafe.GR

Instagram: @nescafegreece

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα