Follow us

Μπράουνις Τριπλής Σοκολάτας : Από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Αυτή η συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου απευθύνεται στους λάτρεις της σοκολάτας.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Μπράουνις Τριπλής Σοκολάτας  από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Υλικά
100 γραμμ. λευκή σοκολάτα
100 γραμμ. κουβερτούρα σοκολάτα
100 γραμμ. σοκολάτα γάλακτος
150 γραμμ. βούτυρο ή μαργαρίνη
3 μεγάλα αβγά
150 γραμμ. ζάχαρη
1 βανίλια
1 πρέζα αλάτι
1 κ.σ. κρέμα γάλακτος NOYNOY
150 γραμμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
κακάο για το πασπάλισμα

Εκτέλεση

Κόβουμε σε κομμάτια τη λευκή σοκολάτα. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και σταγόνες λευκής σοκολάτας. Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα και τη σοκολάτα γάλακτος με ένα μαχαίρι. Βάζουμε τις δύο ψιλοκομμένες σοκολάτες (κουβερτούρα και γάλακτος) με το βούτυρο σε μπεν μαρί να λιώσουν σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας. Με μίξερ χειρός χτυπάμε τα 3 αυγά με τη ζάχαρη, τη βανίλια και το αλάτι για 3΄-4΄ να πυκνώσουν και να κρεμώσουν καλά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε, πάντα ανακατεύοντας, τις λιωμένες σοκολάτες. Τέλος κοσκινίζουμε στο μείγμα το αλεύρι και με σπάτουλα ανακατεύουμε απαλά, διπλώνοντας το μείγμα. Ρίχνουμε και τα κομμάτια λευκής σοκολάτας. Ανακατεύουμε απαλά. Βουτυρώνουμε καλά μικρό τετράγωνο πυρίμαχο σκεύος και αδειάζουμε το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 20΄. Αφήνουμε για 15΄ να κρυώσει. Πασπαλίζουμε με κακάο.

Δες περισσότερες συνταγές στο www.argiro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα