Yupiii|Bloggers|celebrity blogging : Αθηναΐς Νέγκα|
Celebrity Blogging : Αθηναΐς Νέγκα|08.05.2017 |18:51|

Αθηναΐς Νέγκα: Blog Post #28

Τα τρία προφυλακτικά

 
Τα τρία προφυλακτικά

Το αντικείμενο δεν παίζει ρόλο. Παίρνουμε ως παράδειγμα τα τρία προφυλακτικά επειδή η χρήση τους είναι συγκεκριμένη και επειδή είναι πολύ πιθανό να σας έχει συμβεί κάτι από τα παρακάτω.

 

Φανταστείτε τρία προφυλακτικά να κάθονται στο κουτάκι τους, εμποτισμένα στην σωστή ποσότητα λιπαντικού που είναι υπολογισμένη από το εργοστάσιο με γνώμονα την οικονομία αλλά και τις ανάγκες της χαρούμενης αποστολής τους.

 

«Τρία προφυλακτικά», είναι ένας αριθμός επιλεγμένος με ιδιαίτερη σοφία: δεν έχουμε να κάνουμε με οικογενειακή συσκευασία των δώδεκα που μένει σπίτι κλεισμένη σε κάποιο ντουλάπι, αλλά με συσκευασία «σνακ για το δρόμο». Αν τα πράγματα πάνε καλά ένα προφυλακτικό φτάνει - αν μιλάμε για ιδιαίτερη επιτυχία τότε χρειάζονται και τα δύο και μια ρεζέρβα κρίνεται απολύτως αναγκαία - που αλλού «στην φύση» παρατηρείται τέτοιος προγραμματισμός;

 

Ειδικά όταν πρόκειται για γιορτές, ξεχνάμε να είμαστε προνοητικοί - δεν έχουμε 2 τούρτες γενέθλιων, δεν αγοράζουμε δεύτερο νυφικό σε περίπτωση που λερωθεί το πρώτο - όμως «τα 3 προφυλακτικά» έχουν μια ιδιαίτερη αξιοπρέπεια εξαιτίας εν μέρη και της σοβαρότατης προφυλακτικής τους χρήσης - χωρίς αυτά μπορεί η βραδιά να πάει στράφι οπότε «τρία» είναι ένας άνετος αριθμός που δεν κρύβει υπεραισιοδοξία ή κομπασμό...

 

Μέχρι να έρθει η ώρα τους εκείνα μπορούν να περιμένουν χρόνια στην ιδιοκτησία του τύπου που έτρεξε και τα αγόρασε γιατί νόμιζε…

 

Όσο, όμως, «τα τρία προφυλακτικά» κάθονται και περιμένουν υπάρχουν και καλά σενάρια που μπορεί να εκτυλίσσονται στο αφιλόξενο, αλλά και συναρπαστικό κόσμο έξω από το πλαστικό τους περίβλημα: Απελπισμένοι μπάκουροι βρίσκουν κορίτσι να τους δώσει σημασία και αμετανόητοι εργένηδες συναντούν την γυναικά που θα τους κάνει να ξανάευχηθούν να γίνουν εργένηδες, έπειτα από ένα χρονικό διάστημα που διαφέρει σε κάθε περίπτωση ερωτά.

 

 

Δεν πρέπει να παραλείψουμε την πιθανότητα τρία προφυλακτικά να βρίσκονται σε γυναίκειο κομοδίνο - δεν μπορείς να είσαι κορίτσι στον κόσμο σου και, αν θες να είσαι μοντέρνο, περνάς την δοκιμασία «ήρθα στο σούπερ μάρκετ για πάρω προφυλακτικά» και από εκεί και πέρα πολλά προβλήματα στη ζωή μοιάζουν περίπατος. Ας επιστρέψουμε όμως στα προφυλακτικά που εξαιτίας της παρατεταμένης διάρκειας ζωής τους μπορεί να ξεχαστούν ή να παραπέσουν.

 

Οι λεπτομέρειες κάνουν το θρίλερ χειρότερο: Φανταστείτε να λείπουν τα δυο ή να είναι τσαλακωμένο το κουτί, όποιος τα βρει σημαίνει πως δεν είναι ο ιδιοκτήτης τους και για να τα βρει σημαίνει πως τα «βρήκε»!

 

 

Ίσως το έχετε ζήσει. Βγήκατε από το σπίτι για να πάτε στο φούρνο, εκείνος/η έψαξε κάτω από το στρώμα ή μέσα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και ανακάλυψε το αδιανόητο: Τρία προφυλακτικά που μαρτυρούν πως κάποτε (παλιότερα, στην αρχαιότητα) έχετε ξανακάνει σεξ στη ζωή ή πως εξακολουθείτε να βρίσκεστε σε ετοιμότητα. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η σχέση και η αγάπη αραιώνουν σαν βυσσινάδα που της έριξες παραπάνω νερό. Τα «τρία προφυλακτικά» είναι κάτι πολύ χειρότερο από 1500 φωτογραφίες με πρώην, γιατί «τα τρία προφυλακτικά» σε κάνουν ένοχο-πονηρό χωρίς να είσαι.

 

Αν, βρίσκοντας τα «τρία προφυλακτικά», αισθανθείς πως σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, καλύτερα να χωρίσετε ήρεμα ήρεμα από το να αντιμετωπίσετε την συντριβή και το ψυχολογικό ανακάτεμα.

 

Έπειτα από ένα τέτοιο εύρημα, όλα μπορεί να συμβούν από ψύχραιμη συζήτηση μέχρι τσαμπουκά (το πρώτο είναι πολύ πιο ψυχοφθόρο). Όταν προκαλείται τέτοια αναστάτωση, οι ενήλικες παύουν να σκέφτονται ενήλικα, ενώ σε βαράει μια βαριοπούλα παραλογισμού κάθε φορά που επαναφέρεις την σκηνή στην μνήμη σου. Και δεμένος στο βρακί σου να είναι ο κάτοχος της συσκευασίας τριών προφυλακτικών που τυχαία ανακάλυψες, θα είναι ένας πιθανός ένοχος μέχρι το τέλος του κόσμου...

 

«Τα τρία προφυλακτικά» που βρίσκεις τυχαία είναι στην πραγματικότητα μια ανακάλυψη πολύ συμβολική που συνοψίζει την απομυθοποίηση της τέλειας αγάπης - ενός συναισθήματος που νομίζεις πως δεν έχει άσχημες στιγμές-. Την παλαβομάρα του να πιστεύεις πως κάποιος είναι «σίγουρα» δικός σου και πως αυτό συνέβαινε πριν καν γνωριστείτε διαδέχεται η πεποίθηση πως η αγάπη σου (ένας τύπος πολύ μέτριος στους περισσότερους τομείς) είναι ένας αχόρταγος Καζανόβας που θέλει να είναι έτοιμος για όλα.

 

Η εποχή «πριν τα τρία προφυλακτικά» με την εποχή «μετά τα τρία προφυλακτικά» είναι εντελώς διαφορετικές στη σχέση. Αν δεν έχει υπάρξει ολόιδιο περιστατικό, προσπαθήστε να θυμηθείτε την εποχή που ο δεσμός σας ήταν ένας ασφαλής παράδεισος και κάντε μια σύγκριση με την εποχή που εξαιτίας ενός τυχαίου γεγονότος ή μιας σοκαριστικης ανακάλυψης η σχέση σας μετατράπηκε από περίπατο στη χαρά της ζωής σε χαλικάκι, που μπήκε στο παπούτσι της καθημερινότητας. Αν κάτι σου χαλάσει την ζαχαρένια αρχίζει ο βραχνάς που δεν λέει να περάσει. Μας αρέσουν τα ελλαττωματικά προϊόντα, προτιμάμε τα κουσούρια από το άγνωστο και δεν θέλουμε τίποτα να αφήσουμε να πέσει κάτω. Αν οι γυναίκες δεν ξεχνούν μια φορά - οι άντρες δεν ξεχνούν ένα εκατομμύριο, κάνουν εικόνα αυτό που δεν πρέπει να σκέφτονται.

 

«Τα τρία προφυλακτικά» δεν αποδεικνύουν απολύτως τίποτα σε αντίθεση με ένα ύποπτο SMS, όμως, κάνουν ανυπολόγιστη ζημιά, γιατί όταν ερωτευόμαστε ή ακόμα και όταν κάποιος μας αρέσει κάπως χλιαρά και αδιάφορα, πλέκουμε στην πραγματικότητα εγκώμιο στον εαυτούλη μας.

 

Κάθε σχέση είναι μια μεγαλειώδης επιτυχία του βασιλιά Εαυτού. Αν η νίκη μας δεν είναι απόλυτη, αν την παντοδυναμία μας σκιάσει μια σύμπτωση, τότε χαλάει το πράγμα για πρώτη (και ίσως για τελευταία) φορά...

 

Κλείνοντας το σημερινό κείμενο θα μπορούσα να σας προτείνω μια λύση για τέτοιες συμφορές, όμως, δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα που να μπορώ να σκεφτώ για να σας προτείνω πέρα από το να φροντίζετε να είστε τακτικοί με το παρελθόν και το παρόν και να ξεσκαρτάρετε τσέπες και κρυψώνες.

 

Αν βλέπετε πως δεν τα καταφέρνετε με την τάξη, πιθανότατα δεν θέλετε να τα καταφέρετε με καμία δραστική αλλαγή. Είναι ασφαλείς οι μικρές ελεγχόμενες εκρήξεις. Κατασκευάστε ένα ναρκοπέδιο (να που είναι χρηστικό τούτο το κείμενο) γύρω από τον εαυτό σας, ώστε να εξαφανίζεται αν θέλει να σας πλησιάσει άνθρωπος της προκοπής - έτσι γλιτώνεις τόσα προβλήματα εδώ που τα λεμέ...

 

Στο επόμενο : Η πρόταση γάμου που πρέπει να δεχτείς.

DAILY NEWS

Αθηνά Οικονομάκου
 
CELEBRITY NEWS
|
21.08.2017 | 19:57
|

ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ

Το video από την παραλία που ξετρέλανε το Instagram

Ένα video από τις διακοπές της χωρίς φίλτρα ανέβασε η Αθηνά Οικονομάκου.

ΓΡΑΦΕΙYupiii
Έλλη Κοκκίνου - Μόνο με το μαγιό της στη Μύκονο (1)
 
CELEBRITY NEWS
|
21.08.2017 | 19:54
|

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Μόνο με το μαγιό της! Δείτε φωτογραφίες

Μπορεί πριν λίγες ημέρες να γιόρτασε τα 47α γενέθλιά της, ωστόσο η Έλλη Κοκκίνου έχει ένα κορμί που θα το ζήλευε κάθε γυναίκα. 

Πέτρος Κωστόπουλος & Αμαλία Κωστοπούλου - Οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο (1)
 
CELEBRITY NEWS
|
21.08.2017 | 18:27
|
Φαίη Σκορδά R
 
CELEBRITY NEWS
|
21.08.2017 | 16:50
|

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ

Η αλήθεια για το νέο σπίτι που αναζητά, ένα χρόνο μετά τον χωρισμό με τον Γιώργο Λιάγκα

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως αποφάσισε να μετακομίσει σε νέο σπίτι μαζί με τους δυο της γιους, ένα χρόνο μετά το διαζύγιο της με τον Γιώργο Λιάγκα.

CELEBRITY NEWS
21.08.2017 | 16:46
Celine Dion

CELINE DION

Τι συμβαίνει με την τσάντα της σε αυτή τη φωτογραφία;

Πριν λίγες μέρες, η φωτογραφία της Celine Dion με μια τσάντα που συνδύαζε τα logo των δύο διάσημων οίκων Celine και Dior προκάλεσε συζητήσεις στα social media.

ΓΡΑΦΕΙYupiii
DAILY NEWS
21.08.2017 | 16:37
Big Ben

BIG BEN

Από σήμερα σταματά να χτυπά

Σήμερα το μεσημέρι το διάσημο ρολόι Big Ben της Βρετανίας χτύπησε για 12 φορές, πριν "σιγήσει" για τα επόμενα 4 χρόνια, μετά από 158 συναπτά έτη λειτουργίας.

ΓΡΑΦΕΙYupiii
CELEBRITY NEWS
21.08.2017 | 16:33
Caroline de Maigret

GIOVANNA BATTAGLIA - CAROLINE DE MAIGRET - GILDA AMBROSIO

Οι στυλάτες διακοπές τους στην Ελλάδα

Για ένα ακόμα καλοκαίρι, πολλοί ήταν οι "ξένοι" celebrities που επέλεξαν να περάσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα. 

ΓΡΑΦΕΙYupiii
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου
 
CELEBRITY NEWS
|
21.08.2017 | 15:26
|

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ

Το νέο συγκινητικό μήνυμα για τον χαμό της μαμάς της, Ζωής Λάσκαρη

Η Ζωή Λάσκαρη έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Παρασκευή βυθίζοντας σε θλίψη το Πανελλήνιο. 

Αγγελική Ηλιάδη Rnew
 
CELEBRITY NEWS
|
21.08.2017 | 15:23
|

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ

Έκοψε τα μαλλιά της! Δες το νέο της look

Η Αγγελική Ηλιάδη αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνιση της, κόβοντας τα μαλλιά της!

Γραφείο
 
DAILY NEWS
|
21.08.2017 | 14:45
|

ΠΩΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Οδηγίες για να την παλέψεις στο γραφείο

Όλες οι ενέργειες που πρέπει να κάνεις, ώστε να επανέλθεις στην καθημερινότητα χωρίς πολλές παρενέργειες.

ΓΡΑΦΕΙYupiii
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για τη Ζωή Λάσκαρη
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για τη Ζωή Λάσκαρη
Κώστας Βουτσάς: Όσα είπε για την Ζωή Λάσκαρη
Κώστας Βουτσάς: Όσα είπε για την Ζωή Λάσκαρη
Survival Secrets: Δείτε το τρέιλερ
Survival Secrets: Δείτε το τρέιλερ

Λέων

23/07-22/08

Αν σήμερα προκύψουν έκτακτα έξοδα από το πουθενά ή μάθεις πως χρωστάς κάπου χρήματα ή σου ζητήσουν δανεικά… ΟΚ! Μη φωνάζεις! Σταματάω πριν με λιντσάρεις. Απλά έχε το νου σου, ναι;

Beauty, Style

BEAUTY, STYLE

Γιώργος Σατσίδης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΤΣΙΔΗΣ

Αθηναΐς Νέγκα

ΑΘΗΝΑΪΣ ΝΕΓΚΑ

BackPackStories

BACKPACKSTORIES

Kate Middleton – Βασίλισσα Ελισάβετ
 • Kate Middleton – Βασίλισσα Ελισάβετ

  Kate Middleton – Βασίλισσα Ελισάβετ

  Ποια μηνύματα κρύβονται πίσω από τα looks τους;

 • 'Boy brows'

  "Boy brows"

  Αυτό το beauty trend έρχεται κατευθείαν από την Κορέα

 • Το βραδινό τοπ επιστρέφει στα καλοκαιρινά outfits

  Going-out top

  Το βραδινό τοπ επιστρέφει στα καλοκαιρινά outfits

 • Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας

  Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας

  Διδάσκει στυλ στις διακοπές της

 • Πώς θα βρεις επώνυμα καλοκαιρινά ρούχα στις καλύτερες τιμές

  Men's Only

  Πώς θα βρεις επώνυμα καλοκαιρινά ρούχα στις καλύτερες τιμές

Σεξ
 • Σεξ

  Τόσο σεξ πρέπει να κάνεις κάθε εβδομάδα

  Όσα λέει η επιστήμη

 • Πόση σημασία δίνουν τελικά οι γυναίκες στο μέγεθος του πέους

  Μόνο Αλήθειες

  Πόση σημασία δίνουν τελικά οι γυναίκες στο μέγεθος του πέους

 • Τι απαντάς αν σε ρωτήσει με πόσες έχεις πάει

  Think Big

  Τι απαντάς αν σε ρωτήσει με πόσες έχεις πάει

 • Χρήσιμα tips για να επιλέξεις το μαγιό που ταιριάζει στο σώμα σου

  Χρήσιμα Tips

  Πώς θα επιλέξεις το μαγιό που ταιριάζει στο σώμα σου

 • Πότε είναι πιο πιθανό να απατήσει μια γυναίκα

  Don't Cheat On Me

  Πότε είναι πιο πιθανό να απατήσει μια γυναίκα