Τζένη Μπαλατσινού

ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, έχοντας ως εφαλτήριο τους τίτλους της «Σταρ Ελλάς» και της «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός», και συνεργάστηκε με κορυφαίους Έλληνες και ξένους σχεδιαστές και διεθνείς οίκους μόδας.

Στη συνέχεια, ασχολήθηκε ενεργά με το χώρο της τηλεόρασης, ενώ, μετά το γάμο της με τον εκδότη Πέτρο Κωστόπουλο το 1996, αφοσιώθηκε στην οικογένειά της και παράλληλα, το 2000, δημιούργησε τη δική της επιχείρηση, τα καταστήματα «Beautyworks».

To 2009, επέστρεψε στην τηλεόραση αποτελώντας για δύο τηλεοπτικές σεζόν μέλος της κριτικής επιτροπής του «Next Top Model». Παράλληλα, παρουσίασε τον τελικό επιλογής τραγουδιού της Eurovision του 2009, ενώ το 2011 παρουσίασε το show «Dancing on Ice». Τη σεζόν 2013- 2014 μαζί με τον τότε σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο, παρουσίασαν την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega «Πρωινό mou». 

Υπήρξε παντρεμένη με τον Πέτρο Κωστόπουλο, με τον οποίο χώρισε το καλοκαίρι του 2014. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο.

Γιώργος Τσούλης
 
CELEBRITY NEWS
|
12.02.2017 | 15:52
|

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ

Αυτή είναι η σύντροφός του!

Μπορεί να τον μάθαμε πέρυσι από την εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού, όμως ο Γιώργος Τσούλης έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. 

Πέτρος Κωστόπουλος RNew
 
CELEBRITY NEWS
|
16.01.2017 | 07:37
|

ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Με ποιον πέρασε το Σαββατοκύριακο;

Ο Πέτρος Κωστόπουλος απολαμβάνει τη single ζωή του, καθώς εδώ και αρκετό καιρό έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους με την Τζένη Μπαλατσινού, όμως εξακολουθούν και παραμένουν γονείς που αγαπάνε τα τρία παιδιά τους.