Τζένη Μπαλατσινού

ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, έχοντας ως εφαλτήριο τους τίτλους της «Σταρ Ελλάς» και της «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός», και συνεργάστηκε με κορυφαίους Έλληνες και ξένους σχεδιαστές και διεθνείς οίκους μόδας.

Στη συνέχεια, ασχολήθηκε ενεργά με το χώρο της τηλεόρασης, ενώ, μετά το γάμο της με τον εκδότη Πέτρο Κωστόπουλο το 1996, αφοσιώθηκε στην οικογένειά της και παράλληλα, το 2000, δημιούργησε τη δική της επιχείρηση, τα καταστήματα «Beautyworks».

To 2009, επέστρεψε στην τηλεόραση αποτελώντας για δύο τηλεοπτικές σεζόν μέλος της κριτικής επιτροπής του «Next Top Model». Παράλληλα, παρουσίασε τον τελικό επιλογής τραγουδιού της Eurovision του 2009, ενώ το 2011 παρουσίασε το show «Dancing on Ice».

 

Από το γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

more
 • 20.07.201414:56

  Τζένη Μπαλατσινού

  Τζένη Μπαλατσινού

  Η νέα φωτογραφία στο Instagram

  Η Τζένη Μπαλατσινού μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Πέτρο Κωστόπουλο έχει επιλέξει να κρατήσει ήπιους τόνους αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις αλλά και την έντονη έκθεση μέσω των social media.

 • 18.07.201413:37

  Τα Ξαναβρήκαν Κωστόπουλος - Μπαλατσινού!

  Τα Ξαναβρήκαν Κωστόπουλος - Μπαλατσινού!

  «Είναι ξεκάθαρο!»

  Ένα ζευγάρι που έχει απασχολήσει με τον γάμο του, τη ζωή του και τον χωρισμό του όσο λίγα στη χώρα μας, τώρα σε νέες περιπέτειες. Αφού ανέλυσαν όλοι το γιατί χώρισε το ζευγάρι, τι συνέβαινε στη ζωή τους, τι έφερε το τέλος -όλα αυτά σαν να μένανε οι  δημοσιογράφοι που τα έγραφαν εσώκλειστοι στο σπίτι τους-, τώρα ήρθε η ανατροπή. Όπως η ανάλυση του χωρισμού ήταν αποτέλεσμα προσεκτικής παρατήρησης φωτογραφιών και όχι πραγματικών πληροφοριών, έτσι έγινε και το περασμένο Σαββατοκύριακο η σαπουνοπερική επανασύνδεση. Γιατί στη χώρα μας, ακόμη και οι διάσημοι όταν χωρίζουν, οφείλουν να είναι στα δικαστήρια, στα τηλεοπτικά παράθυρα και στα εξώφυλλα περιοδικών βρίζοντας ο ένας τον άλλο. 

more

Θέλεις να παίρνεις τα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας κατευθείαν στο inbox σου;
Συμπλήρωσε το email σου από κάτω και θα σου στέλνουμε ένα ζουμερό newsletter και αγάπη