Παναγιώτης Μπουγιούρης

Ηθοποιός

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ

Γεννήθηκε στις 20 Νοεμβρίου του 1976 στον Πειραιά.

Σπούδασε στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Κώστα Καζάκου, αλλά και στο Central School of Speech and Drama στο Λονδίνο. Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις όπως «Δωδέκατη νύχτα», «Μήδεια», «Δον Ζουάν», «Ο θείος Βάνιας», «Το άνθος του κάκτου» κ.ά. Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση έγινε στη σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου «Έτσι ξαφνικά», ενώ το ελληνικό κοινό τον γνώρισε καλύτερα το 2004 μέσα από τη συμμετοχή του στην καθημερινή σειρά του Mega, «Βέρα στο Δεξί». Έχει, επίσης, πάρει μέρος στις σειρές «Μόνη εξʼ αμελείας», «S1ngles 2», «S1ngles 2 ½» και «Μυστικά της Εδέμ». Έχει πρωταγωνιστήσει, τέλος, και σε ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου όπως οι: «Αντίστροφη μέτρηση», «Η γυναίκα είναι σκληρός άνθρωπος», «Κράτησε με» και «Τι είναι αυτό;».

more
 • 13.06.201413:28

  Παναγιώτης Μπουγιούρης

  Παναγιώτης Μπουγιούρης

  Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή & οι εξελίξεις στα «Κλεμμένα Όνειρα»

  Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό mou», το πρωί της Παρασκευής, και μίλησε για τις εξελίξεις στα «Κλεμμένα Όνειρα» λίγο πριν το φινάλε του τρίτου κύκλου, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή αλλά και στο πώς είναι ο ίδιος στις σχέσεις του.

 • 06.04.201412:45

  Παναγιώτης Μπουγιούρης

  Παναγιώτης Μπουγιούρης

  Μιλάει για την προσωπική του ζωή και την σχέση του με την Έλενα Ακρίτα

  Στο περιοδικό «Tv Box» μίλησε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στις σχέσεις που διατηρεί πλέον με την Έλενα Ακρίτα αλλά και την σειρά, στην οποία πρωταγωνιστεί, «Κλεμμένα Όνειρα».

more

Θέλεις να παίρνεις τα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας κατευθείαν στο inbox σου;
Συμπλήρωσε το email σου από κάτω και θα σου στέλνουμε ένα ζουμερό newsletter και αγάπη