Follow us

Survivor: Ποιο SUV είναι το αγρίμι που θα κερδίσει ο νικητής του αποψινού quiz;: Στο τελευταίο κουίζ του παιχνιδιού, ο νικητής θα κάνει δικό του το Peugeot 3008

gocar.gr
ΓΡΑΦΕΙ: GOCAR.GR
Survivor: Ποιο SUV είναι το αγρίμι που θα κερδίσει ο νικητής του αποψινού quiz;

Στη ζούγκλα του Survivor, «βασιλιάς» είναι το λιοντάρι και το Peugeot 3008 επιβάλλει φυσιολογικά το δικό του νόμο. Στο τρέιλερ του παιχνιδιού αποκαλύφθηκε πως το έπαθλο για το αποψινό κουίζ είναι το εντυπωσιακό SUV της Peugeot, με τον κορυφαίο πετρελαιοκινητήρα 1.6 Blue HDI των 120 ίππων.

Έτσι, ένας από τους πέντε παίκτες που έχουν παραμείνει στο Survivor θα αποκτήσει σήμερα το αυτοκίνητο που κέρδισε φέτος στην απόλυτη περιπέτεια του Ράλι Dakar, αλλά και τον τίτλο του «Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2017».

Θυμίζουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που το Peugeot 3008 χαρίζει λίγη από τη λάμψη του στο Survivor. Πριν λίγες μέρες το γαλλικό SUV ταξίδεψε εννέα χιλιάδες χιλιόμετρα μέσα σε ένα σφραγισμένο κοντέινερ για να κάνει μια σύντομη “βόλτα” στη Δομινικανή Δημοκρατία. Με εντυπωσιακή εμφάνιση, προηγμένη τεχνολογία, κατανάλωση 4,3 lt/100km, κορυφαίους χώρους και το εξελιγμένο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης Grip Control το οποίο επιτρέπει την άνετη κίνησή του σε κάθε τύπο εδάφους, και ποιος δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του αποψινού νικητή.

Ψηφίστε παρακάτω, ποιος από τους πέντε παίκτες που παραμένουν στο Survivor πιστεύετε ότι θα κερδίσει το Peugeot 3008.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα