Follow us

TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ το 2016 στο gocar.gr: Τα αυτοκίνητα που προσέλκυσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο gocar τη χρονιά που πέρασε

gocar.gr
ΓΡΑΦΕΙ: GOCAR.GR
TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ το 2016 στο gocar.gr

Το Honda HR-V είναι τελικά το μοντέλο που κυριάρχησε στο gocar.gr μέσα στο 2016. Πέρα από το άρθρο της δοκιμής του που βρίσκεται στην κορυφή των TOP 10 Δοκιμών για το 2016, και η σελίδα του μοντέλου με όλες τις τιμές, τις εκδόσεις, τους εξοπλισμούς και τα τεχνικά στοιχεία ήταν πρώτη σε αναζήτηση όλη τη χρονιά. Μάλιστα, το ιαπωνικό SUV ήταν πρώτο στην εβδομαδιαία λίστα TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ για 36 συνολικά εβδομάδες (!), 19 από αυτές συνεχόμενα, από τον Ιούλιο μέχρι αρχές Δεκεμβρίου. Ο περσινός νικητής, το Jeep Renegade βρίσκεται στη δεύτερη θέση έχοντας πίσω του το επίσης δημοφιλές Nissan Qashqai, με τη μεταξύ τους μάχη να είναι ανελέητη όλη τη χρονιά. Επίσης αξιοσημείωτο: 7 μοντέλα της δεκάδας είναι από την κατηγορία SUV/ Crossover.

Δείτε παρακάτω τη λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr για το 2016, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε όλη τη χρονιά. Και μην ξεχνάτε, στο επάνω μέρος κάθε σελίδας του site υπάρχει πεδίο «ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ» για εύκολη αναζήτηση όλων των αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΟΡ 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ 2016


1. HONDA HR-V




2. JEEP RENEGADE




3. NISSAN QASHQAI



4. VOLKSWAGEN TIGUAN



5. SUZUKI VITARA



6. TOYOTA YARIS 5d




7. FORD FOCUS 5d



8. MITSUBISHI ASX



9. OPEL ASTRA 5d



10. PEUGEOT 3008



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:
TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ 2015
TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

TIMOKAΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα