Follow us

Ένα Fiesta Για Τον Καθένα: Βρες αυτό που σου ταιριάζει

Η πλούσια γκάμα του Ford Fiesta περιλαμβάνει εκδόσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη και επιθυμία. Τρίθυρο ή πεντάθυρο, σπορ ή με έμφαση στην οικονομία, σίγουρα θα βρεις το ιδανικό για σένα.

gocar.gr
ΓΡΑΦΕΙ: GOCAR.GR
ΕΝΑ FIESTA ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ (1)

Το Ford Fiesta είναι η ιδανική επιλογή στη σημαντικότερη κατηγορία της ελληνικής αγοράς. Συνδυάζει μεγάλους χώρους και ευελιξία στην πόλη, υψηλή ποιότητα και μοντέρνα σχεδίαση, κορυφαία οδική συμπεριφορά και άνεση, πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και ελκυστικές τιμές που ξεκινούν από 11.005 ευρώ.

Αν και προσιτό, το Ford Fiesta διαθέτει τεχνολογία αιχμής όπως το σύστημα infotainment Ford SYNC με φωνητικές λειτουργίες, αλλά και το MyKey, με το οποίο σε κάθε κλειδί του αυτοκινήτου αποθηκεύονται ρυθμίσεις ασφαλείας, για να είναι π.χ. ήσυχοι οι γονείς όταν δανείζουν το Fiesta στα παιδιά τους. Ατού αποτελεί και η ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel που συνδυάζουν υψηλή απόδοση με οικονομία καυσίμου. Ανάμεσα τους θα βρεις τον ιδανικό για σένα, είτε βάζεις το χαμηλό κόστος χρήσης σε προτεραιότητα είτε αναζητάς τον απόλυτο σπορ χαρακτήρα στο αυτοκίνητό σου. EcoBoost, Diesel, Red & Black ή ST, ένα από τα Ford Fiesta είναι το ιδανικό για σένα. Βρες το παρακάτω.

Fiesta 1.0 EcoΒoost


Ο χιλιάρης EcoBoost της Ford αποδίδει 100, 125 ή 140 ίππους, αναλόγως την έκδοση και είναι εξαιρετικά αποδοτικός για βενζινοκινητήρα. Ενδεικτικά, οι εκδόσεις 100 PS και 125 PS καταναλώνουν 4,3 λίτρα/100 km με αντίστοιχες εκπομπές CO2 99 gr/km, που συνεπάγονται μηδενικά τέλη κυκλοφορίας! Εκτός από την απόδοση, ιδιαίτερη εντύπωση κάνει επίσης η ομαλή του λειτουργία και η προθυμία να επιταχύνει το Fiesta σε κάθε πάτημα του γκαζιού. Γι’ αυτό άλλωστε είναι βραβευμένος ως “Παγκόσμιος Κινητήρας της Χρονιάς” για τρία συνεχόμενα έτη (2012, 2013 και 2014).

Fiesta 1.6 Diesel Econetic


Ο προηγμένος πετρελαιοκινητήρας TDCi των 1,6 λίτρων διαθέτει τεχνολογία ECOnetic και αποδίδει 95 ίππους και 200 Nm ροπής, επιτυγχάνοντας κορυφαία για supermini κατανάλωση καυσίμου, με μέση τιμή 3,3 λίτρα/100 km. Αντίστοιχα πολύ χαμηλές είναι οι εκπομπές CO2, μόλις στα 87 gr/km, εξασφαλίζοντας μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Και όλα αυτά χωρίς να μένουν σε δεύτερη μοίρα οι επιδόσεις. Χάρη στην πλούσια ροπή των 200 Nm που είναι διαθέσιμη μόλις από τις 1.750 rpm, ο οδηγός μπορεί να απολαύσει τον εξαιρετικά ευχάριστο οδηγικό χαρακτήρα του Ford Fiesta.

Fiesta Red & Black Edition


Το Ford Fiesta με τις νέες εκδόσεις Red & Black έγινε το ισχυρότερο αυτοκίνητο παραγωγής όλων των εποχών στα 1.000 κυβικά. Τα εύσημα στον 1.0 EcoBoost του οποίου η απόδοση έφτασε τους 140 ίππους! Δύναμη που προσφέρει 0-100 km/h σε 9 sec και τελική ταχύτητα 201 km/h, χωρίς όμως να θυσιάζει τη μέση κατανάλωση (4,5 lt/100 km) και τις εκπομπές CO2 (104 g/km). Ο δυναμικός χαρακτήρας ολοκληρώνεται με τη σπορ ανάρτηση και αναδεικνύεται ιδανικά με το ιδιαίτερο στυλ, είτε επιλέξεις μαύρο με κόκκινες πινελιές, είτε κόκκινο με μαύρες λεπτομέρειες.

Fiesta ST


Η κορυφαία έκδοση του Ford Fiesta προσφέρει στον οδηγό όλα όσα πραγματικά χρειάζεται, σε ένα φινετσάτο σπορ περιτύλιγμα. Οι 182 ίπποι του υπερτροφοδοτούμενου 1.6 EcoBoost κινητήρα δίνουν εντυπωσιακές επιδόσεις: 0-100 km/h σε 6,9 sec και τελική ταχύτητα 220 km/h. Ωστόσο, η επικοινωνιακή συμπεριφορά στο δρόμο είναι αυτό που χαρίζει το αλατοπίπερο στην οδήγηση. Όλα τα παραπάνω καθιστούν το Fiesta ST ως το πιο απολαυστικό μικρό hot hatch, χωρίς μάλιστα συμβιβασμούς στην οικονομία καυσίμου (μέση κατανάλωση 5,9 lt/100 km).

ΕΝΑ FIESTA ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ (1)

ΕΝΑ FIESTA ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ (2)

ΕΝΑ FIESTA ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ (3)

banner

ΕΝΑ FIESTA ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ (4)

ΕΝΑ FIESTA ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ (5)

ΕΝΑ FIESTA ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ (6)

banner

ΕΝΑ FIESTA ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ (7)

ΕΝΑ FIESTA ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ (8)

ΕΝΑ FIESTA ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ (9)

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα