Follow us

Η ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΝΕΥΗΣ ΣΤΟ GOCAR: Όλα τα νέα μοντέλα που κάνουν πρεμιέρα στο σημαντικότερο Σαλόνι Αυτοκινήτου της χρονιάς είναι εδώ

gocar.gr
ΓΡΑΦΕΙ: GOCAR.GR
Η ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΝΕΥΗΣ ΣΤΟ GOCAR

Η σημαντικότερη Έκθεση Αυτοκινήτου για την Ευρώπη γίνεται κάθε χρόνο αρχές Μαρτίου στη Γενεύη. Το 85o Διεθνές Σαλόνι ανοίγει τις πύλες του για το κοινό την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015, ωστόσο ήδη από την Τρίτη 3/3 οι δημοσιογράφοι απ’ όλο τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να δουν όλα τα νέα μοντέλα που κάνουν παγκόσμια ή πανευρωπαϊκή πρεμιέρα στην ελβετική πόλη.

Η φετινή σοδειά έχει από όλα τα καλά: από προσιτά αυτοκίνητα όπως τα νέα Opel Karl, Honda Jazz και Peugeot 208 facelift μέχρι ονειρικά σπορ μοντέλα όπως τα Audi R8, Ferrari 488 GTB, Ford Focus RS, Honda Civic Type R και NSX, Opel Corsa OPC και Porsche 911 GT3 RS. Ιδιαίτερα δυνατή είναι η κατηγορία των SUV / Crossover με μοντέλα όπως τα Renault Kadjar, Honda HR-V, Infiniti QX30, Mazda CX-3, Hyundai Tucson, Seat 20V20, Suzuki iM-4 και Ssangyong Tivoli.

Δείτε όλα τα νέα μοντέλα που κάνουν ντεμπούτο στη Γενεύη στο μεγάλο αφιέρωμα του gocar.gr, το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.



ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΩΡΑ. ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ GOCAR.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα