Follow us

Kadjar: Το Πρώτο Ανατρεπτικό Crossover Της Renault : Αποκαλύπτεται μέσα από μία εντυπωσιακή καμπάνια

Ενισχύοντας τη δυναμική της παρουσία στην αγορά των crossover, η Renault παρουσιάζει το KADJAR, το πρώτο της crossover στη μεσαία κατηγορία. To KADJAR αποκαλύπτεται για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο με μια δυναμική και πρωτότυπη καμπάνια στα social media.

Kadjar: Το Πρώτο Ανατρεπτικό Crossover Της Renault

Ένα νέο όνομα για ένα νέο ανατρεπτικό crossover

Το όνομα KADJAR (Κατζάρ) αποτελείται από τα συνθετικά KAD- και –JAR. Το συνθετικό KAD- είναι εμπνευσμένο από τη λέξη «quad» που προέρχεται από τον κόσμο των τετράτροχων οχημάτων παντός εδάφους και το συνθετικό –JAR προέρχεται τις γαλλικές λέξεις ‘agile’ και ‘jaillir’ που αναδεικνύουν την ευελιξία, την ελευθερία και τη μοναδική του ικανότητα να κατακτά κάθε διαδρομή ακόμη και εκεί που τα υπόλοιπα crossover σταματούν. Τόσο το ίδιο το όνομα όσο και η εκφώνησή του δημιουργούν μια εξωτική αίσθηση φέρνοντας στο μυαλό εικόνες περιπέτειας και ανακάλυψης νέων τοπίων και εμπειριών.

Το στιβαρό KADJAR έρχεται για να εμπλουτίσει τη γκάμα των crossover της Renault και υπόσχεται έναν νέο κόσμο εμπειριών και ανακαλύψεων.

Αναζητώντας το #KADJAR στα social media, μπορείς να ανακαλύψεις το νέο ανατρεπτικό crossover της Renault: Από τις 26 Ιανουαρίου, η Renault θα δημοσιεύει καθημερινά στα social media* πλούσιο υλικό από φωτογραφίες και βίντεο για να ανακαλύψεις το KADJAR, το οποίο θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 2 Φεβρουαρίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα