Follow us

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Σπάτα: Μέχρι 26 Μαρτίου 2015, λόγω έργων

gocar.gr
ΓΡΑΦΕΙ: GOCAR.GR
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Σπάτα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γέφυρα Σπάτων, στα όρια των δήμων Παιανίας-Παλλήνης, λόγω εργασιών ανακατασκευής της, τίθενται σε ισχύ έως τις 26 Μαρτίου 2015. Πιο συγκεκριμένα, θα διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα, μεταξύ των οδών Πύρρου και Παπαγγελάκη, όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες της εβδομάδος. Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας για όσο χρονικό διάστημα εκτελούνται τα έργα θα γίνεται ως εξής:

  • Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Γέρακα προς Σπάτα, θα διεξάγεται μέσω των οδών Λ. Σπάτων, δεξιά στην οδό Πύρρου, αριστερά στην οδό Παπαγγελάκη και συνέχεια δεξιά στη Λ. Σπάτων.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Σπάτα προς Γέρακα, θα διεξάγεται μέσω των οδών Λ. Σπάτων, αριστερά στην οδό Παπαγγελάκη, δεξιά στην οδό Παπασιδέρη, αριστερά στην ανώνυμη οδό, δεξιά στην οδό Παλαιοπαναγιάς, αριστερά στην οδό Μπέλλου, δεξιά στην οδό Λεονταρίου και αριστερά στη Λ. Σπάτων.

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις της και ζητά την κατανόησή τους για το διάστημα που εκτελούνται τα έργα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα