Follow us

Η Διαφήμιση Που Προκάλεσε Χάος Στους Δρόμους Της Μόσχας: Καμπάνια με γυμνόστηθες κάνει τους Ρώσους να χάνουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου τους

Η εταιρεία Sarafan Advertising Agency πρότεινε μια πρωτότυπη διαφήμιση σε πελάτη της που ενδιαφέρονταν να προωθήσει νέες υπηρεσίες διανομής προϊόντων. Το σύνθημα «They Attract» δεν αρκούσε από μόνο του και η outdoor καμπάνια περιελάμβανε φωτογραφία από γυμνά στήθη σε πρώτο πλάνο.

gocar.gr
ΓΡΑΦΕΙ: GOCAR.GR
Διαφήμιση με γυμνά στήθη προκάλεσε χάος στη Μόσχα

Τα τριάντα φορτηγάκια που κυκλοφόρησαν στη Μόσχα προκάλεσαν το χάος, αφού οι συνεπαρμένοι οδηγοί από το άκρως αισθησιακό θέαμα, έχαναν την προσοχή τους από την οδήγηση. Συνολικά 517 τροχαία ατυχήματα καταγράφηκαν μέχρι η τροχαία να τα μαζέψει από τους δρόμους προτού συμβεί κάποιο πιο σοβαρό ατύχημα. Η εταιρεία ζήτησε συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε, ανέλαβε την υποχρέωση να αποζημιώσει όσους οδηγούς δεν καλύπτονταν από ασφαλιστική κάλυψη για τις ζημιές που υπέστην. Πάντως ο σκοπός της καμπάνιας πέτυχε καθώς εκτός από τους Μοσχοβίτες, το σύνθημα «They Attract» ξεπέρασε τα σύνορα της Ρωσίας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα