Follow us

6o P.I.C.K. Λουξ COLA: Το θέαμα ήταν κυρίαρχος: Τι έγινε στο Διεθνές Σιρκουί Καρτ της Πάτρας

gocar.gr
ΓΡΑΦΕΙ: GOCAR.GR
6o P.I.C.K. Λουξ COLA: Το θέαμα ήταν κυρίαρχος (1)

Το 6ο P.I.C.K. Λουξ COLA, το Διεθνές Σιρκουί Καρτ που έγινε στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2014 για έκτη συνεχόμενη χρονιά, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και απέδειξε ότι αποτελεί ένα από τους πιο επιτυχημένους θεσμούς όχι μόνο σε τοπικό, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Χιλιάδες κόσμου, από την Πάτρα και άλλες περιοχές της χώρας, κατέκλυσαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης οι οποίοι είχαν μετατραπεί σε μια απέραντη πίστα και παρακολούθησαν το διήμερο αγωνιστικό μέρος αλλά και τις παράλληλες δράσεις, events και επιδείξεις. Για δύο ημέρες αγωνιστικά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, πρωτότυπα, drift cars, ένταση και δυνατοί ρυθμοί δημιούργησαν μια «εκρηκτική» ατμόσφαιρα. Εκτός όμως, από τους επισκέπτες και τους θεατές που δήλωσαν εντυπωσιασμένοι με το θέαμα που προσέφεραν απλόχερα οι διαγωνιζόμενοι, αλλά και οι ομάδες με τα ριψοκίνδυνα show που έκοβαν την ανάσα, τη διοργάνωση παρακολούθησαν και δεκάδες ανταποκριτές ελληνικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων και το GOCAR.

Στο επίκεντρο της διοργάνωσης βρέθηκαν κι εφέτος οι δεκάδες οδηγοί των καρτ που έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό. Οι φετινές συμμετοχές και στις πέντε κατηγορίες άγγιξαν τις 70, ενώ οι οδηγοί προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα, αναπτύσσοντας υψηλές ταχύτητες και ανεβάζοντας τους σφυγμούς στις… 18.000 στροφές! Ξεχωριστή και η παρουσία των Πατρινών αθλητών, οδηγών καρτ, οι οποίοι έκαναν υπερήφανους τους διοργανωτές, κερδίζοντας την καρό σημαία του τερματισμού, είτε στους ημιτελικούς, είτε στους τελικούς αγώνες.

Το θερμό χειροκρότημα των θεατών απέσπασαν και οι ακροβατικές ομάδες που έκοβαν την ανάσα με τα ριψοκίνδυνα show που παρουσίασαν. Ο μοναδικός Ricardo από την Πορτογαλία, επικεφαλής της ακροβατικής ομάδας «Arrepiado» χάρισε μοναδικές στιγμές με ακροβατικά πάνω σε δύο τροχούς, αλλά και στο ειδικά διαμορφωμένο του SMART. Επίσης, εμφανίστηκε η κορυφαία ομάδα «KOSMOCAR EKO DUCATI TEAM» με τους οδηγούς της Λευτέρη Πίππο και Γιώργο Παπασταύρου και τις πανέμορφες Ducati Panigale, ενώ ένα υπέροχο Drift Show προσέφερε η ομάδα «Frenzy drift team» με τους Αποστόλη και Γιάννη Παπαλεξόπουλο. Παράλληλα, ξεχωριστή ήταν και η παρουσία δύο οχημάτων 4x4 της Πατρινής ομάδας «skarta ekato... Off Road Team». Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και το safety car, που φέτος ήταν ένα NISSAN GT-R με απόδοση πάνω από 1000 ίππους!

Να σημειωθεί, πως σε όλη τη διάρκεια του διημέρου, στην πλατεία Γεωργίου βρίσκονταν παλαιά οχήματα της Ελληνικής Λέσχης Ιστορικού Αυτοκινήτου (Ε.Λ.ΙΑ), τα οποία το πρωί της Κυριακής «βγήκαν» και στην κεντρική πίστα, δίνοντας τη δυνατότητα στους θεατές να τα θαυμάσουν, ενώ ο κόσμος απόλαυσε και τις Formula Gloria εν κινήσει. Τέλος, την εμφάνιση της στο 6ο PICK ΛΟΥΞ COLA έκανε και η ομάδα Formula Student του Πανεπιστημίου Πατρών, καθώς και το πρωτότυπο όχημα «TRIREME» της ομάδας POSEIDON του ΤΕΙ Πειραιά. Ιδιαίτερο χρώμα στο PICK έδωσε η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη, τόσο με τη συναυλία της στην πλατεία Γεωργίου το βράδυ του Σαββάτου, όσο και στο αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης καθώς κράτησε την «καρό σημαία» στον τελικό της κατηγορίας SUPER.

Δείτε τα αποτελέσματα όλου του αγωνιστικού διημέρου μαζί με πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην επίσημη ιστοσελίδα του 6ου PICK Λουξ Cola.

6o P.I.C.K. Λουξ COLA: Το θέαμα ήταν κυρίαρχος (1)

6o P.I.C.K. Λουξ COLA: Το θέαμα ήταν κυρίαρχος (2)

6o P.I.C.K. Λουξ COLA: Το θέαμα ήταν κυρίαρχος (3)

banner

6o P.I.C.K. Λουξ COLA: Το θέαμα ήταν κυρίαρχος (4)

6o P.I.C.K. Λουξ COLA: Το θέαμα ήταν κυρίαρχος (5)

6o P.I.C.K. Λουξ COLA: Το θέαμα ήταν κυρίαρχος (6)

banner

6o P.I.C.K. Λουξ COLA: Το θέαμα ήταν κυρίαρχος (7)

6o P.I.C.K. Λουξ COLA: Το θέαμα ήταν κυρίαρχος (8)

6o P.I.C.K. Λουξ COLA: Το θέαμα ήταν κυρίαρχος (9)

banner

6o P.I.C.K. Λουξ COLA: Το θέαμα ήταν κυρίαρχος (10)

6o P.I.C.K. Λουξ COLA: Το θέαμα ήταν κυρίαρχος (11)

6o P.I.C.K. Λουξ COLA: Το θέαμα ήταν κυρίαρχος (12)

banner

6o P.I.C.K. Λουξ COLA: Το θέαμα ήταν κυρίαρχος (13)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα