Follow us

Το Fiat Panda Cross στο «Διαθρησκευτικό Αγώνα για την Ειρήνη»: Η Fiat με το Panda Cross θα συμμετάσχει στο «Διαθρησκευτικό Αγώνα για την Ειρήνη» τη Δευτέρα, 1η Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης.

gocar.gr
ΓΡΑΦΕΙ: GOCAR.GR
Το Fiat Panda Cross στο «Διαθρησκευτικό Αγώνα για την Ειρήνη» (1)

Η Fiat υποστηρίζει τη διεξαγωγή του «Διαθρησκευτικού Αγώνα για την Ειρήνη» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου, στο θρυλικό Olimpico της Ρώμης. Με υποστηρικτές το Δήμο της Ρώμης, την CONI, τη FIGC και τη Lega Serie A, η εκδήλωση έχει ως σκοπό να αξιοποιήσει την ιδιαίτερη δημοφιλία του ποδοσφαίρου για να προωθήσει τις αρχές της αδελφοσύνης και της αλληλεγγύης. Για αυτήν την περίσταση η Fiat θα διαθέσει στους οργανωτές μερικά Ducato Panorama κι ένα στόλο από Panda, ειδικά διακοσμημένα με το λογότυπο της Fiat και του «Διαθρησκευτικού Αγώνα για την Ειρήνη». Αυτού του είδους οι υπηρεσίες δεν είναι κάτι το καινούριο για το μικρό Fiat το οποίο, μαζί με άλλα μοντέλα της Fiat, έχει υπάρξει μέρος του επίσημου στόλου που μεταφέρει την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ιταλίας σε επίσημους και φιλικούς αγώνες και σε προπονητικές εγκαταστάσεις από το 2011. Παράλληλα, η Fiat πρόκειται να δωρίσει ένα αυτοκίνητο στους δύο μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που διοργανώνουν την εκδήλωση, πάνω στο οποίο θα υπάρχουν τα αυτόγραφα των μεγάλων αστέρων του ποδοσφαίρου που θα βρεθούν στο γήπεδο. Μεταξύ αυτών διακρίνονται τα ονόματα των Χαβιέρ Ζανέτι (φωτό), Λιονέλ Μέσι, Αντρέα Πίρλο, Ζινεντίν Ζιντάν, Ρομπέρτο Μπάτζο, Γιούτο Ναγκατόμο, Λουίτζι Μπουφόν, Σαμουέλ Ετό και Νταβίντ Τρεζεγκέ. Το μήνυμα της ειρήνης εξακολουθεί να διαδίδεται στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας μέσω μιας πρωτοβουλίας με το σύνθημα "Have fun in Peace". Αυτό είναι το μήνυμα που η Fiat θα ζητήσει από τους φίλους της στο Facebook να διαδώσουν στο διαδίκτυο. Από την 1η Σεπτεμβρίου όποιος αντικαθιστά την εικόνα του προφίλ του με το Panda διακοσμημένο με το #havefuninpeace, μπορεί να είναι ο πρωταγωνιστής σε μία ευχάριστη έκπληξη.

Το Fiat Panda Cross στο «Διαθρησκευτικό Αγώνα για την Ειρήνη» (1)

Το Fiat Panda Cross στο «Διαθρησκευτικό Αγώνα για την Ειρήνη» (2)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ NEWS

Αρένα | Η Μαρία Αναστασοπούλου σε τρία ελληνικά νησιά με διαφορετικά χριστιανικά δόγματα

Σύρος, Τήνος, Κέρκυρα. Τρία νησιά που έχουν δύο μεγάλες κοινότητες, με κυρίαρχα δύο διαφορετικά χριστιανικά δόγματα, το Ορθόδοξο και το Καθολικό. Πώς οι δύο μεγάλες κοινότητες βιώνουν τα Πάθη της Μεγάλης Εβδομάδας με διαφορετικό τρόπο, αλλά και με απέραντο σεβασμό η μία για την άλλη;

25 Απρ 2024 07:00