Follow us

Summer Special: Ζώδια, Αυτοκίνητα & Διακοπές: Βρες κατάλληλο ζώδιο και αυτοκίνητο ανάλογα με τον τύπο των διακοπών σου!

Ανακάλυψε τι τύπος ταξιδιώτη είσαι και μάθε από το Stardome ποιοι είναι οι ιδανικοί για εσένα προορισμοί για φέτος. Όσο για το αυτοκίνητο, άσ' το πάνω μας. Το βρήκαμε κι αυτό για εσένα.   

gocar.gr
ΓΡΑΦΕΙ: GOCAR.GR
Summer Special: Ζώδια, Αυτοκίνητα & Διακοπές (1)

Κριός


Τύπος «Θα τα σπάσω όλα!»

Ε, σπάστα παιδί μου! Είσαι εκείνος/η που θέλει να διασκεδάσει σα να μην υπάρχει αύριο. Να δοκιμάσεις νέες γεύσεις και νέες εμπειρίες. Ναι, θέλεις να γυρίσεις όλα τα δυνατά μαγαζιά, να μάθεις πού σερβίρουν τα πιο ποιοτικά κοκτέιλ και πού συχνάζει ο καλύτερος κόσμος! Όπου έχει πολυκοσμία και μποτιλιάρισμα, εσύ εκεί!

Ιδανικός Προορισμός Διακοπών: Σα τη Χαλκιδική δεν έχει πουθενά! Όλα σε ένα!

Ιδανικό αυτοκίνητο: Opel Adam

Ταύρος


Τύπος «Αφήστε στην ησυχία μου!»

Είσαι από αυτούς που σε καιρό κρίσης έχουν ακόμη τη δουλειά τους και το… έκαψες. Σε καταλαβαίνουμε.. Δούλευες υπερωρίες στις υπερωρίες κι έτσι το μόνο που χρειάζεσαι είναι ησυχία, χαλάρωση και γαλήνη. Όχι περιττές βαβούρες! Αποφόρτιση κάπου μακριά από το πολιτισμό!

Ιδανικός Προορισμός Διακοπών: Μεγάλη απόσταση από τη πόλη και υψηλή ποιότητα παροχών; Με άλλα λόγια κάτι σε Πάτμο σου κάνει!

Ιδανικό αυτοκίνητο: Ford Focus

Δίδυμοι


Τύπος «Live your myth in Greece!»

Για σένα καλοκαίρι ίσον Ελλάδα. Από την Σαμοθράκη ως τη Γαύδο, από τη Καστοριά μέχρι τη Καλαμάτα, από τη Ρόδο ως τα Ιωάννινα, γουστάρεις τον τρόπο που οι Έλληνες σα λαός απολαμβάνουμε το καλοκαίρι. Δε σε νοιάζει το μέρος ή διαδρομή, αρκεί να είναι γεμάτο παράδοση και αυθεντικούς ανθρώπους!

Ιδανικός Προορισμός Διακοπών: Εντάξει όλη η Ελλάδα σου κάνει αλλά νομίζω μια διαδρομή προς Κρήτη φέτος δε θα σου κακοπέσει.

Ιδανικό αυτοκίνητο: Skoda Octavia Scout

Καρκίνος


Τύπος «Σα το χωριό μου πουθενά δεν έχει!»

Να ‘σαι λοιπόν κι εσύ μικρέ σπιτόγατε! Το μόνο που σκέφτεσαι όλη τη χρονιά είναι πότε θα έρθουν οι διακοπές για να επιστρέψεις στο τόπο που κατάγεσαι. Γιατί ναι, για εσένα αυτό είναι το καλύτερο μέρος στο κόσμο, ακόμη κι αν οι δρόμοι του μετά βίας χωράνε ένα αμάξι!

Ιδανικός Προορισμός Διακοπών: Είναι προφανές. Το χωριό σου! Να περάσεις υπέροχα και περιμένουμε τοπικά εδέσματα όταν επιστρέψεις!

Ιδανικό αυτοκίνητο: Mercedes C-Class

Λέων


Τύπος «I wanna be a star»

Οι διακοπές δεν έχουν νόημα για εσένα χωρίς πολυτέλεια. Ακόμη κι αν σου κοστίζει τις οικονομίες μιας ολόκληρης χρονιάς θα βρεθείς εκεί που χτυπά η καρδιά της showbiz, στο καλύτερο ξενοδοχείο, στα πιο ποιοτικά καταστήματα. Γιατί η ζωή χωρίς μερικές δόσεις χλιδής είναι αφόρητα ανιαρή…

Ιδανικός Προορισμός Διακοπών: Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια… Ναι, σε βλέπω για Πάρο... Ξανά. Κλασικά.

Ιδανικό αυτοκίνητο: BMW Z4

Παρθένος


Τύπος «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε…»

Η επανάληψη είναι μητέρα της απόλαυσης στις διακοπές. Ναι, επιλέγεις το ίδιο μέρος κάθε χρόνο και ξέρεις που είναι οι πιο ειδυλλιακές παραλίες, το καλύτερα μπαράκια, το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα… Με απλά λόγια: νιώθεις στις διακοπές σου σα στο σπίτι σου γιατί τα έχεις δοκιμάσει όλα και ξέρεις τι σου κάνει!

Ιδανικός Προορισμός Διακοπών: Λίγα μέρη μπορούν να γίνουν τόσο εθιστικά για να επιστρέφεις κάθε χρόνο όσο η Κεφαλονιά!

Ιδανικό αυτοκίνητο: VW Golf

Ζυγός


Τύπος «Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα»

Είχες δύσκολη χρονιά. Πίστεψε μας, σε αυτό το συνάφι το αστρολογικό, ξέρουμε ποιοι ταλαιπωρούνται κάθε χρόνο! Οπότε το ζητούμενο είναι η αποφόρτιση, η χαλάρωση και η προσεγμένη πολυτέλεια. Α και αν είναι με καλή ερωτική παρέα έχει καλώς. Αλλά και να μην την έχεις, μη σκας! Θα τη βρεις εκεί που θα πας.

Ιδανικός Προορισμός Διακοπών: Και που θα πας; Θέλει κι ερώτημα; Στην Σκόπελο βέβαια!

Ιδανικό αυτοκίνητο: Mitsubishi ASX

Σκορπιός


Τύπος «Δεν θα με βρίσκει ούτε το FBI»

Είσαι κι εσύ από τα ζώδια που φέτος την έχουν ακούσει στερεοφωνικά από τις ευθύνες και τις δυσκολίες. Λογικό λοιπόν να θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί και να μη σε αναζητά κανένας στη διακοπές. Άγονη γραμμή του Αιγαίου σε βλέπω για φέτος και καλά θα κάνεις!

Ιδανικός Προορισμός Διακοπών: Μόλις κατεβαίνεις από το πλοίο η ταμπέλα υποδοχής σε διαβεβαιώνει ότι «Εδώ δε θα σε ανακαλύψει κανείς». Κουφονήσι! Τέλος.

Ιδανικό αυτοκίνητο: Citroen 2CV

Τοξότης


Τύπος «Όπου μας βγάλει ο δρόμος»

Έχεις κάνει τη φράση «σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός» ευαγγέλιο! Στο άκουσμα φράσεων όπως «προγραμματισμός», “top” ξενοδοχεία και “must” προορισμοί πετάς μπιμπίκια! Σου αρκούν μια σκηνή, ένας υπνόσακος κι η αγάπη σου για περιπέτεια.

Ιδανικός Προορισμός Διακοπών: Ένα τουρ Πελοπόννησο με σταθμό σε Ελαφόνησο, Στούπα και όλη τη Μεσσηνία. Συνδυάζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Ιδανικό αυτοκίνητο: Fiat Panda 4x4

Αιγόκερως


Τύπος «Θα πάρω τα βουνά και δε θα με βρίσκετε!»

Είσαι από εκείνους/ες που αγαπούν τα βουνά, τα ποτάμια, τις πεζοπορίες και την γαλήνη. Η επαφή με τη φύση κι ο καθαρός αέρας σε ανανεώνουν. Και μόνο στη σκέψη ότι άλλοι ψάχνουν εναγωνίως μια θέση σε παραλίες που σκάνε από κόσμο ενώ εσύ φορτίζεις τις μπαταρίες σου σε πιάνουν τα γέλια, έτσι;

Ιδανικός Προορισμός Διακοπών: Ξέρεις πόσο συγκλονιστικά υπέροχο είναι το Λιτόχωρο και ο Όλυμπος αυτή την εποχή του χρόνου; Μάλλον ξέρεις γιατί κατά εκεί σε κόβω…

Ιδανικό αυτοκίνητο: Land Rover Defender

Υδροχόος


Τύπος διακοπών: «Πάμε κάπου που δεν έχουμε πάει…»

Όλο το χειμώνα έφαγες τη ρουτίνα με το κουτάλι της σούπας! Γι’ αυτό και θέλεις να γνωρίσεις ανθρώπους και μέρη που αποτελούν terra incognita. Τη μια εβδομάδα ίσως σε συναντήσουμε σε νησί της άγονης γραμμής και την επόμενη σε μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Δεν κολλάς στις ταμπέλες που βάζουν οι άλλοι.

Ιδανικός Προορισμός Διακοπών: Πάω στοίχημα ότι Σαμοθράκη δεν έχεις πάει! Ε; Ε; Αλλά και να έχεις πάει, θα ξαναπάς!

Ιδανικό αυτοκίνητο: Audi Q3

Ιχθύες


Τύπος «Σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι»

Αν δεν ερωτευθείς στις διακοπές πότε θα το κάνεις; Έλα ντε; Ένα δίκιο το έχεις και γι’ αυτό πιστεύεις ότι οι διακοπές πρέπει να είναι αυστηρά για δύο που θα απολαύσουν καλοκαιρινά πάθη σε ρομαντικούς προορισμούς. Τα ρομαντικά νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου είναι στη κορυφή της λίστας σου…

Ιδανικός Προορισμός Διακοπών: Για φέτος όμως λέμε να προτιμήσεις Αιγαίο και ιδιαίτερα τη Μήλο. Εγγυημένη μαγεία…

Ιδανικό αυτοκίνητο: Nissan Qashqai

Summer Special: Ζώδια, Αυτοκίνητα & Διακοπές (1)

Summer Special: Ζώδια, Αυτοκίνητα & Διακοπές (2)

Summer Special: Ζώδια, Αυτοκίνητα & Διακοπές (3)

banner

Summer Special: Ζώδια, Αυτοκίνητα & Διακοπές (4)

Summer Special: Ζώδια, Αυτοκίνητα & Διακοπές (5)

Summer Special: Ζώδια, Αυτοκίνητα & Διακοπές (6)

banner

Summer Special: Ζώδια, Αυτοκίνητα & Διακοπές (7)

Summer Special: Ζώδια, Αυτοκίνητα & Διακοπές (8)

Summer Special: Ζώδια, Αυτοκίνητα & Διακοπές (9)

banner

Summer Special: Ζώδια, Αυτοκίνητα & Διακοπές (10)

Summer Special: Ζώδια, Αυτοκίνητα & Διακοπές (11)

Summer Special: Ζώδια, Αυτοκίνητα & Διακοπές (12)

banner

Summer Special: Ζώδια, Αυτοκίνητα & Διακοπές (13)

Summer Special: Ζώδια, Αυτοκίνητα & Διακοπές (14)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα