Follow us

Το Sunnyclist πάει Σαντορίνη: Συνεχίζεται η περιοδεία επίδειξης του ηλιακού οχήματος

gocar.gr
ΓΡΑΦΕΙ: GOCAR.GR
Το Sunnyclist πάει Σαντορίνη
Η ομάδα του ηλιακού οχήματος Sunnyclist, θα πραγματοποιήσει από τις 31 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου μία περιήγηση στη Σαντορίνη με το καινοτόμο υβριδικό ηλιακό όχημα το οποίο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από Έλληνες μηχανικούς και επιστήμονες.

Κατά τη διάρκεια της ηλιακής περιήγησης θα δοθεί η ευκαιρία σε επισκέπτες και κατοίκους της Σαντορίνης να δοκιμάσουν το πρωτότυπο της κατασκευής ενώ ταυτόχρονα η ομάδα ανάπτυξης του οχήματος θα πάρει πολύ χρήσιμες πληροφορίες για τη διαμόρφωση του τελικού προϊόντος που θα βγει στην παραγωγή.

Η Σαντορίνη όπως και τα υπόλοιπα κυκλαδίτικα νησιά είναι ιδανική για την κίνηση του Sunnyclist καθώς η ημερήσια ηλιακή ενέργεια αρκεί για οποιαδήποτε διαδρομή επάνω στο νησί και το όχημα μπορεί να θεωρηθεί αεικίνητο (perpetual). Επίσης το Sunnyclist μπορεί να αποτελέσει το απόλυτο μέσο ψυχαγωγίας, διακοπών, τουριστικής περιήγησης και εξερεύνησης της φύσης και των παραθαλάσσιων περιοχών. Είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της οικολογίας, προσφέρει αίσθηση ελευθερίας και αυτονομίας και παρέχει μία συνολική εμπειρία που μπορεί να μείνει αξέχαστη στους επιβάτες του.

Το ταξίδι αυτό εντάσσεται στις δράσεις της ομάδας για την ανάπτυξη του τελικού προϊόντος, την προώθηση της καινοτομίας, την βιώσιμη μετακίνηση και την σύνδεση της με την τοπική επιχειρηματικότητα και τον βιώσιμο και οικολογικό τουρισμό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα