Follow us

Ανάκληση SEAT Exeo: Για έλεγχο στον αερόσακο συνοδηγού

gocar.gr
ΓΡΑΦΕΙ: GOCAR.GR
Ανάκληση SEAT Exeo

Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία ΤΕΧΝΟΚΑΡ Α.Ε.Ε. εκτελεί ανάκληση αυτοκινήτων SEAT Exeo (3R) σχετικά µε τoν αερόσακο συνοδηγού.

Η ανάκληση αφορά σε 72 οχήµατα Exeo 3R, µοντέλα ετών 2009 - 2013. Στα επηρεασµένα αυτοκίνητα, σε περίπτωση ατυχήµατος µε ενεργοποίηση αερόσακου, το περίβληµα της γεννήτριας αερίου του αερόσακου συνοδηγού ενδέχεται να εκραγεί.

Η αιτία είναι η αλλοίωση του προωθητικού που προκαλείται από την υψηλή υγρασία και τις αλλαγές θερµοκρασίας σε εκτεταµένη χρονική περίοδο. Σε περίπτωση ατυχήµατος µε ενεργοποίηση αερόσακου συνοδηγού, θραύσµατα από τη γεννήτρια αερίου µπορεί να προκαλέσουν τραυµατισµό ή να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή των επιβατών.

Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων, θα ενηµερωθούν είτε µέσω σχετικών ανακοινώσεων στον Τύπο είτε εγγράφως µέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο των Εξουσιοδοτηµένων Συνεργατών SEAT Service, για να γίνει ο έλεγχος και οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές µπορούν να επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά στην γραµµή εξυπηρέτησης SEAT Line 800 11 80000, είτε ηλεκτρονικά µέσω της εφαρµογής επικοινωνίας SEAT στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.seat.gr/company/contact-us.html.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα