Follow us

Στην Ευρώπη η ηλεκτρική Mustang Mach-E: Ακολουθούν άλλα 17 εξηλεκτρισμένα μοντέλα από τη Ford έως το 2021

gocar.gr
ΓΡΑΦΕΙ: GOCAR.GR
Στην Ευρώπη η ηλεκτρική Mustang Mach-E

Το πανευρωπαϊκό, δημόσιο ντεμπούτο της έκανε η η Mustang Mach-E, συμμετέχοντας στο roadshow της Ford με την ονομασία ‘Go Electric’. Τα πλάνα εξηλεκτρισμού της περιλαμβάνουν την κυκλοφορία 18 εξηλεκτρισμένων μοντέλων στην ευρωπαϊκή αγορά μέχρι τα τέλη του 2021, εκ των οποίων τα 14 τη φετινή χρονιά. Πρόκειται για υβριδικά (από mild hybrid έως και plug-in) αλλά και αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η Ford μάλιστα επενδύει σημαντικά ποσά για την εγκατάσταση 1.000 σημείων φόρτισης σε εγκαταστάσεις της, στην IONITY καθώς και στο Δίκτυο Φόρτισης FordPass ούτως ώστε να υποστηρίξει την εξάπλωση της ηλεκτροκίνησης.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ MUSTANG MACH-E

Με μέγιστη ισχύ φόρτισης 150 kW στους σταθμούς της κοινοπραξίας IONITY, η Mustang Mach-E θα μπορεί να αυξήσει την αυτονομία της έως και για 93 km με φόρτιση που θα διαρκεί μόλις 10 λεπτά. Η Mustang Mach‑E στην έκδοση standard-range υπολογίζεται πως θα μπορεί να φορτίζει την μπαταρία της από το 10% έως και το 80% της μέγιστης χωρητικότητας της σε περίπου 38 λεπτά σε σταθμό ταχείας φόρτισης συνεχούς ρεύματος DC.

Τα 18 εξηλεκτρισμένα οχήματα που η Ford έχει ανακοινώσει ότι θα λανσάρει στην Ευρώπη πριν από τα τέλη του 2021 περιλαμβάνουν:

Fiesta EcoBoost Hybrid, Puma EcoBoost Hybrid, Focus EcoBoost Hybrid, Kuga EcoBlue Hybrid, Transit Custom EcoBlue Hybrid, Tourneo Custom EcoBlue Hybrid και Transit EcoBlue Hybrid – όλα με ήπια υβριδική τεχνολογία των 48 volt.

Mondeo Hybrid, Kuga Hybrid, S-MAX Hybrid και Galaxy Hybrid – όλα με αυτοφορτιζόμενη, πλήρως υβριδική τεχνολογία κίνησης με βενζινοκινητήρα και ηλεκτροκινητήρα, η οποία αποτελεί μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική πρόταση έναντι του diesel.

Explorer Plug-In Hybrid, Kuga Plug-In Hybrid, Transit Custom Plug-In Hybrid και Tourneo Custom Plug-In Hybrid – όλα με δυνατότητα αμιγούς ηλεκτροκίνησης, σε συνδυασμό με την αυτονομία και ελευθερία που παρέχει ένας συμβατικός κινητήρας εσωτερικής καύσης.

Mustang Mach-E καθώς και το πλήρως ηλεκτρικό Transit van, αυτοκίνητα μηδενικών ρύπων.

Στην Ευρώπη η ηλεκτρική Mustang Mach-E

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα