Follow us

8χρονος πήρε το Volkswagen των γονιών του και ανέπτυξε ταχύτητα 140 km/h: «Ήθελα απλά να οδηγήσω για λίγα λεπτά», ανέφερε κλαίγοντας ο πιτσιρικάς από τη Γερμανία

gocar.gr
ΓΡΑΦΕΙ: GOCAR.GR
8χρονος πήρε το Volkswagen των γονιών του και ανέπτυξε ταχύτητα 140 km/h

Σε… μπελάδες έμπλεξε, πριν λίγες μέρες, ένα οκτάχρονο αγόρι από τη Γερμανία το οποίο «δανείστηκε» το αυτοκίνητο των γονιών του και «βγήκε» σε αυτοκινητόδρομο αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Συγκεκριμένα, ο πιτσιρικάς επιβιβάστηκε στο Volkswagen Golf (με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων) της οικογένειάς του και κατευθύνθηκε σε αυτοκινητόδρομο που καλύπτει τη διαδρομή Ζοστ- Ντόρτμουντ. Μάλιστα, δεν δίστασε να εξασκήσει την αγάπη του για την ταχύτητα, αγγίζοντας τα 140 km/h.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ... 37 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Σύμφωνα με τη Guardian, μετά από λίγα λεπτά, ο οκτάχρονος στάθμευσε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου, τοποθέτησε ένα προειδοποιητικό τρίγωνο και περίμενε υπομονετικά να τον εντοπίσουν.

«Απλά ήθελα να οδηγήσω για λίγα λεπτά», ανέφερε, χαρακτηριστικά στην αστυνομία κλαίγοντας.Το ατίθασο αγοράκι συνήθιζε να οδηγεί συγκρουόμενα και καρτ, γεγονός που αποδεικνύει την αγάπη του για τα αυτοκίνητα.

Σημειώνεται πως η αστυνομία επιβεβαίωσε πως ο μικρός δεν προκάλεσε κανέναν τραυματισμό, ενώ, επίσης, δεν σημειώθηκε και κάποια υλική ζημιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα