Follow us

Σε περιοδεία ανά την Ελλάδα τα SUV της Volkswagen: Οι φίλοι της γερμανικής μάρκας μπορούν να οδηγήσουν τα T-Cross, T-Roc, Tiguan και Tοuareg, καθώς και άλλα δημοφιλή μοντέλα

gocar.gr
ΓΡΑΦΕΙ: GOCAR.GR
Σε περιοδεία ανά την Ελλάδα τα SUV της Volkswagen

Την ευκαιρία να οδηγήσουν όλα τα μοντέλα της γκάμας των SUV της Volkswagen προσφέρει στους οδηγούς η γερμανική μάρκα μέσα από το “Volkswagen SUV & Sport Live”.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο road-show, το οποίο, μετά από μία σύντομη παρουσία στη Θεσσαλονίκη - απ’ όπου ξεκίνησε τις προηγούμενες μέρες – καταφτάνει και στην Αθήνα (18/6) όπου και θα παραμείνει μέχρι την Πέμπτη 27 Ιουνίου.

Όπως αναφέρει η Kosmocar-Volkswagen, τα T-Cross, T-Roc, Tiguan και Touareg ενσωματώνουν προηγμένη τεχνολογία, ελκυστικό design και υψηλά επίπεδα συνδεσιμότητας.

Σε περιοδεία ανά την Ελλάδα τα SUV της Volkswagen

Επιπροσθέτως, οι επισκέπτες θα μπορούν να καθίσουν πίσω από το τιμόνι και των Arteon R-Line, Golf R-Line, καθώς και των Polo GTI και UP! GTI, ενώ σε συγκεκριμένα μοντέλα θα ισχύσουν και σημαντικές προσφορές.

Το κοινό θα έχει πρόσβαση στο Volkswagen SUV & Sport Live από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 9.00 το βράδυ, ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τρίτη 18 Ιουνίου, KARENTA ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Τετάρτη 19 Ιουνίου,VOLKSWAGEN-ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ

Πέμπτη 20 Ιουνίου, VOLKSWAGEN-ΓΡΑΤΣΙΑΣ

Παρασκευή 21 Ιουνίου, KARENTA ΜΑΡΟΥΣΙ

Δευτέρα 24 Ιουνίου, VOLKSWAGEN-ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ

Τρίτη 25 Ιουνίου, VOLKSWAGEN-AUTOCLUB

Τετάρτη 26 Ιουνίου, KARENTA ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Πέμπτη 27 Ιουνίου, VOLKSWAGEN-ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του VOLKSWAGEN SUV & SPORT LIVE, μπορείτε να βρείτε στο VOLKSWAGEN_SUV&SPORT_LIVE!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα