Follow us

Mercedes-Benz GLB: Νέο SUV με 7θέσιο εσωτερικό (vid): Η γκάμα compact μοντέλων της γερμανικής μάρκας αποκτά νέο μέλος

gocar.gr
ΓΡΑΦΕΙ: GOCAR.GR
Mercedes-Benz GLB: Νέο SUV με 7θέσιο εσωτερικό (vid) (1)

Με δεδομένο ότι ένα στα τρία αυτοκίνητα που πουλάει πλέον η Mercedes-Benz είναι SUV και ένα στα τέσσερα είναι μικρομεσαίο, η μάρκα από τη Στουτγάρδη «φορτώνει» κι άλλο την οικογένεια compact μοντέλων.

Η GLB τοποθετείται ανάμεσα στις GLA και GLC, προτάσσοντας τους πλούσιους χώρους για επιβάτες και αποσκευές. Μάλιστα μπορεί να παραγγελθεί και με 7θέσιο εσωτερικό. Τα δύο καθίσματα στην τρίτη σειρά μπορούν να φιλοξενήσουν παιδιά ή ενήλικες με ύψος έως 1,68 μ. Το εργοστάσιο παραγωγής της GLB βρίσκεται στο Μεξικό και τα πρώτα αυτοκίνητα θα φθάσουν στην Ευρώπη στα τέλη του 2019.

H NEA MERCEDES-BENZ A-CLASS SEDAN ΑΠΟ 28.300€

Το συνολικό μήκος της GLB αγγίζει τα 4,63 μέτρα, (πλάτος 1,83 και ύψος 1,66 μ), όμως το μεταξόνιο είναι αυτό που χαρίζει χώρους ενός μεγάλου οικογενειακού μοντέλου. Φθάνει τα 2,83 μέτρα και είναι 10 εκατ. μακρύτερο από αυτό της νέας B-Class. Ο χώρος αποσκευών κυμαίνεται από 560 lt (με 5θέσιο εσωτερικό) έως τα 1.755 lt, όταν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα.

Η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει τετρακύλινδρα σύνολα βενζίνης και diesel, μερικά εκ των οποίων συνδυάζονται με την τετρακίνηση 4MATIC (με την κατανομή της ροπής να κυμαίνεται από 80:20 έως 50:50). Βασικός κινητήρας είναι ο 1.33 turbo απόδοσης 163 ίππων, για την GLB 200 (με 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο). Η GLB 250 4 MATIC εφοδιάζεται με το 2λιτρο των 224 ίππων και 8άρι αυτόματο κιβώτιο.

Στην πλευρά των πετρελαιοκίνητων εκδόσεων συναντάμε την GLB 200 d με 2λιτρο κινητήρα 150 ίππων (διατίθεται και με σύστημα 4x4) και την GLB 220 d με 190 ίππους και αποκλειστικά τετρακίνηση. Όλοι οι diesel κινητήρες συνδυάζονται με το κιβώτιο 8G-DCT.

Mercedes-Benz GLB: Νέο SUV με 7θέσιο εσωτερικό (vid)

Mercedes-Benz GLB: Νέο SUV με 7θέσιο εσωτερικό (vid) (1)

Mercedes-Benz GLB: Νέο SUV με 7θέσιο εσωτερικό (vid) (2)

Mercedes-Benz GLB: Νέο SUV με 7θέσιο εσωτερικό (vid) (3)

banner

Mercedes-Benz GLB: Νέο SUV με 7θέσιο εσωτερικό (vid) (4)

Mercedes-Benz GLB: Νέο SUV με 7θέσιο εσωτερικό (vid) (5)

Mercedes-Benz GLB: Νέο SUV με 7θέσιο εσωτερικό (vid) (6)

banner

Mercedes-Benz GLB: Νέο SUV με 7θέσιο εσωτερικό (vid) (7)

Mercedes-Benz GLB: Νέο SUV με 7θέσιο εσωτερικό (vid) (8)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα