Follow us

Τσιμεντένιες μπαριέρες ανακόπτουν την πορεία αυτοκινήτου-φονιά (video): Μετά τη σύγκρουση, το pick up κυριολεκτικά… απογειώνεται

gocar.gr
ΓΡΑΦΕΙ: GOCAR.GR
Τσιμεντένιες μπαριέρες ανακόπτουν την πορεία αυτοκινήτου-φονιά (video)

Σε "φύλακα-άγγελο" πολλών οδηγών και επιβατών που βρισκόντουσαν σε αυτοκινητόδρομο της Γιούτα των ΗΠΑ, αναδείχθηκε το τσιμεντένιο διαχωριστικό. Και αυτό διότι ανέκοψε την ανεξέλεγκτη πορεία ενός pick up, ο οδηγός του οποίου έχασε τον έλεγχό του στο βρεγμένο οδόστρωμα.

Η περιπέτεια των οδηγών και η σωτήρια «παρέμβαση» του τσιμεντένιου διαχωριστικού καταγράφηκε από την daschcam ενός οχήματος.

«Ενώ περίμενα στην κίνηση είδα ένα pick up να αποκλίνει από την πορεία του και να κατευθύνεται προς εμένα. Χτύπησε στα διαχωριστικά και “απογειώθηκε”. Πραγματικά, νόμιζα πως θα πεθάνω», ήταν τα λόγια ενός εκ των οδηγών που σώθηκαν… χάρη στα διαχωριστικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ NEWS

5X5 | Έρχεται το βράδυ της Κυριακής με τη Νόνη Δούνια και τον Δημήτρη Σταρόβα

Παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό, στηρίζοντας το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο "Δεσμός" και συγκεκριμένα το πρόγραμμα "Δεσμός για τα σχολεία", που φέτος επικεντρώνει τις δράσεις του στην πλημμυροπαθή Θεσσαλία και στα σχολεία της περιοχής.

18 Απρ 2024 07:00