Follow us

Το σπορ και “ντιζαϊνάτο" Nissan Leaf Autech λανσάρεται στην Ιαπωνία: Φέρει την «υπογραφή» της Autech η οποία εγγυάται επιβλητική παρουσία και κομψότητα

gocar.gr
ΓΡΑΦΕΙ: GOCAR.GR
Το σπορ και “ντιζαϊνάτο" Nissan Leaf Autech λανσάρεται στην Ιαπωνία (1)

Στις 21 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις του Nissan Leaf Autech, της εκλεπτυσμένης σχεδιαστικά και σπορ έκδοσης του πρώτου σε πωλήσεις παγκοσμίως, αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Με το λανσάρισμα να αφορά αρχικά την Ιαπωνία, το Nissan Leaf Autech αποτελεί το τέταρτο μοντέλο, μετά τα Serena, Note και X-Trail που φέρει τα σήματα της Autech.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια ποικιλία διαμορφωμένων αυτοκινήτων που ξεχωρίζουν για τον σπορ χαρακτήρα, το εκλεπτυσμένο στυλ και τα προηγμένης ποιότητας υλικά.

Το σπορ και “ντιζαϊνάτο" Nissan Leaf Autech λανσάρεται στην Ιαπωνία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ NISSAN LEAF

Το επερχόμενο μοντέλο θα διατίθεται στο χαρακτηριστικό χρώμα της Autech, Autora Flare Blue Pearl, καθώς και σε μια ποικιλία άλλων χρωματικών επιλογών. Θετικά σχόλια, ακόμη, συγκεντρώνει η έντονη παρουσία του μεταλλικού φινιρίσματος σε αρκετά σημεία του αυτοκινήτου, καθώς και οι LED προβολείς.

Στην καμπίνα ξεχωρίζει η όμορφη λάμψη και η εκλεπτυσμένη υφή του «κρυστάλλινου» σουέτ και της απαλής δερμάτινης επένδυσης, όπως και ο πίνακας οργάνων ο οποίος φέρει φινίρισμα πολυτελείας από επεξεργασμένο ξύλο τροπικής τριανταφυλλιάς.

Το σπορ και “ντιζαϊνάτο" Nissan Leaf Autech λανσάρεται στην Ιαπωνία - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα