Follow us

Τα μαγικά πίσω καθίσματα του Citroen C5 Aircross! (vid): Πλήρως ανεξάρτητα, χαρίζουν ατελείωτες δυνατότητες διαμόρφωσης του εσωτερικού

gocar.gr
ΓΡΑΦΕΙ: GOCAR.GR
Τα μαγικά πίσω καθίσματα του Citroen C5 Aircross! (vid)

Η άνεση είναι το κύριο χαρακτηριστικό του C5 Aircross, καθιστώντας το compact SUV ως γνήσιο εκφραστή του προγράμματος Citroen Advanced Comfort. Οι δυνατότητες διαμόρφωσης του εσωτερικού είναι απεριόριστες, χάρη στα τρία πίσω καθίσματα, τα οποία σύρονται και ανακλίνονται ξεχωριστά το ένα από τα άλλα. Έτσι ο χώρος αποσκευών κυμαίνεται από 580 έως 720 lt, ανάλογα με τις μεταφορικές ανάγκες και τους επιβάτες στις πίσω θέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ CITROEN C5 AIRCROSS

Το SUV της Citroen ξεχωρίζει όμως και για την ποιότητα κύλισής του. Η πατενταρισμένη ανάρτηση Progressive Hydraulic Cushions σβήνει κάθε ανωμαλία στο δρόμο, ακόμη και τις μεγάλες λακκούβες. Το C5 Aircross διατίθεται αποκλειστικά ως προσθιοκίνητο, οπότε την αποστολή πρόσβασης σε δύσκολα σημεία αναλαμβάνει το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης Grip Control (στάνταρ από το δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού Inspire) και η σημαντική απόσταση από το έδαφος (23 cm), χάρη στη ρύθμιση της ανάρτησης και τους μεγάλους τροχούς (έως 19 ίντσες με ελαστικά 205/55).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα