Follow us

Agrothessaly 2019: To Mitsubishi L200 μαγνητίζει το ενδιαφέρον: To δημοφιλές pick up παντρεύει άνεση, στυλ και αντοχή

gocar.gr
ΓΡΑΦΕΙ: GOCAR.GR
Agrothessaly 2019: To Mitsubishi L200 μαγνητίζει το ενδιαφέρον

Στην έκθεση Agrothessaly 2019 (28 Φεβρουαρίου - 3 Μαρτίου) θα παρευρεθεί το Mitsubishi L200 5ης γενιάς, η οποία θα διεξαχθεί στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης Λάρισας και αποτελεί στρατηγική συνεργασία της ΔΕΘ - Helexpo και του Δήμου Λαρισαίων.

Το δημοφιλές pick up της ιαπωνικής μάρκας χρησιμοποιεί τετρακίνηση Super Select 4WD II, και «ενσαρκώνει» το όραμά της Mitsubishi για ικανοποίηση κάθε ανάγκης των πελατών της ανά τον κόσμο, μέσω της σύζευξης στυλ, άνεσης και αντοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ MITSUBISHI L200 ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Ο Επίσημος Εισαγωγέας – Διανομέας της Mitsubishi Motors στην Ελλάδα, Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε, προσφέρει όλα τα L200 με ολική απαλλαγή από το Φόρο Τελών Ταξινόμησης, με όφολες μέχρι 4.000€, ανάλογα φυσικά με την έκδοση.

Το εμβληματικό pick up κατασκευάζεται στο Εργοστάσιο της Mitsubishi Motors Thailand στο Laem Chabang με στόχο πωλήσεων 200.000 μονάδων/ετησίως.

Αναφορικά με την Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και τη Κτηνοτροφία Agrothessaly, αποτελεί ένα σημείο συνάντησης όσων δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα και διαμορφώνει νέα δεδομένα για τη γεωργία και την κτηνοτροφία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα