Follow us

2018: Ένα έτος γεμάτο ρεκόρ για τη Rolls-Royce: H Rolls Royce δε θα λησμονήσει το περασμένο έτος, καθώς όχι μόνο κατέγραψε ρεκόρ πωλήσεων, αλλά, παράλληλα αύξησε το εργατικό δυναμικό της, μεταλαμπαδεύοντας γνώση στους μαθητευόμενούς της

gocar.gr
ΓΡΑΦΕΙ: GOCAR.GR
2018: Ένα έτος γεμάτο ρεκόρ για τη Rolls-Royce

Τις υψηλότερες ετήσιες πωλήσεις στην 115ετή ιστορία της κατέγραψε το 2018 η Rolls Royce, με 4.107 αυτοκίνητα να βρίσκουν νέους κατόχους. Η ζήτηση για τα μοντέλα της βρετανικής υπερπολυτελούς μάρκας ήταν πρωτοφανής, ενώ το λανσάρισμα του νέου της SUV, της Cullinan, έτυχε διεθνούς αναγνώρισης.

Παγκόσμια άνθιση των πωλήσεων

Η Αμερική παρέμεινε η αγορά με τις υψηλότερες πωλήσεις, ενώ αύξηση γνώρισαν τα νούμερα και στις υπόλοιπες 50 χώρες δραστηριοποίησης της φίρμας. Εντυπωσιακή κρίνεται η δημοφιλία της Phantom, η οποία πλαισιώθηκε από τα επιβλητικά μοντέλα Wraith και Dawn.

Ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των πελατών

Καθοριστικό ρόλο στην εξαιρετική πορεία της μάρκας διαδραμάτισε η δυνατότητα που παρέχει στους πελάτες της να δώσουν το προσωπικό τους στίγμα σε οποιοδήποτε μοντέλο. Αυτό δεν θα καθίστατο εφικτό, αν οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Rolls Royce, στο Goodwood, δεν αφουγκραζόντουσαν κάθε «θέλω» των πελατών, υλοποιώντας ακόμα και τις πιο περίπλοκες απαιτήσεις τους, αναφορικά με το design, τα μηχανολογικά χαρακτηριστικά και τα υλικά, τα οποία «απογειώνουν» τόσο τις επιδόσεις όσο και την αισθητική των μοντέλων. Ένα εξ αυτών και το πολυτελές SUV, Cullinan, το οποίο αποτέλεσε την «αιχμή του δόρατος» της φίρμας, και συνεχίζει και το 2019, με το μοντέλο να γίνεται ανάρπαστο.

Ενίσχυση και πλήρης εξειδίκευση του εργατικού δυναμικού

Απότοκο της αυξημένης ζήτησης των αυτοκινήτων της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας ήταν η ενίσχυση του δυναμικού της με 200 νέους συνεργάτες, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα, σήμερα, η εταιρεία να απασχολεί περισσότερους από 2.000 εργαζομένους –ιστορικό ρεκόρ εκ καταβολής της εταιρείας (2003).

Το 2018, παράλληλα, συνιστά το έτος κατά το οποίο 23 νέοι συμμετέχοντες –επίσης ρεκόρ- παρακολούθησαν το πρόγραμμα μαθητείας της φίρμας, το οποίο, όπως έχει αποδειχτεί, οδηγεί στην πλήρη κατάρτισή τους. Ειδικότερα, από τις απαρχές του, το 2006, περισσότεροι από 100 υποψήφιοι έχουν ολοκληρώσει την αξιέπαινη μετάβαση από το επίπεδο του αρχάριου σ’ αυτό του πλήρως εξειδικευμένου, με πολλούς απ’ αυτούς, μάλιστα, σήμερα ν’ αποτελούν βασικά γρανάζια της φίρμας.

ΡΕΚΟΡ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ MCLAREN

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα