Follow us

To Skoda Kodiaq σε coupe έκδοση: Δυστυχώς προορίζεται μόνο για την αγορά της Κίνας

gocar.gr
ΓΡΑΦΕΙ: GOCAR.GR
To Skoda Kodiaq σε coupe έκδοση

Η κατηγορία των coupe SUV εμφανίζει αυξημένη διείσδυση στο αγοραστικό κοινό, καθώς ογκώδη αυτοκίνητα αποκτούν πιο ελκυστική σιλουέτα. Τελευταίο παράδειγμα το Kodiaq GT, το οποίο αποτελεί τη ναυαρχίδα της Skoda στην Κίνα. Τουλάχιστον προς το παρόν θα διατίθεται μόνο στη συγκεκριμένη χώρα, η οποία αποτελεί την πιο σημαντική αγορά για την τσέχικη μάρκα.

Το Kodiaq GT θα κάνει πρεμιέρα στην έκθεση αυτοκινήτου της Guangzhou, από τα μέσα έως τα τέλη Νοεμβρίου 2018. Το μήκος του φθάνει τα 4,63 μέτρα, είναι δηλαδή λίγο μικρότερο από το κανονικό Kodiaq που κυκλοφορεί και στην Ευρώπη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ VIDEO ΔΟΚΙΜΗ TOY SKODA KODIAQ 4x4

Οι πελάτες της Skoda στην Κίνα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο εκδόσεις του 2.0 TSI, με 186 ή 220 ίππους. Στάνταρ είναι η τετρακίνηση και το κιβώτιο DSG, όπως επίσης ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Virtual Cockpit και η συνδεσιμότητα μέσω MirrorLink, Apple CarPlay.

ΤΟ ΝΕΟ SKODA ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ SCALA!

To Skoda Kodiaq σε coupe έκδοση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ NEWS

5X5 | Έρχεται το βράδυ της Κυριακής με τη Νόνη Δούνια και τον Δημήτρη Σταρόβα

Παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό, στηρίζοντας το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο "Δεσμός" και συγκεκριμένα το πρόγραμμα "Δεσμός για τα σχολεία", που φέτος επικεντρώνει τις δράσεις του στην πλημμυροπαθή Θεσσαλία και στα σχολεία της περιοχής.

18 Απρ 2024 07:00