Follow us

Μόνο στο Yupiii! Σασμός - Spoiler: Ο Αντώνης αποκαλεί φονιά τον Μαθιό & ο Γιακωβάκης δίνει την τελική εντολή!

Όσα θα δούμε στον "Σασμό" στα επόμενα επεισόδια, στον δρόμο για τον οριστικό επίλογο.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ
Σασμός

Ο εισαγγελέας Χρήστος Γιακωβάκης δίνει εντολή εκταφής του Στεφανή, προκειμένου να εξεταστεί το DNA του και να διαπιστωθεί αν η Νάντια είναι κόρη του. Παράλληλα, ζητά να ληφθούν δείγματα DNA από όλους τους Σταματάκηδες για να βρεθούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στο φονιά του Στεφανή. Ο Αντώνης συναντά τον Μαθιό και τον κατηγορεί πως αυτός σκότωσε τον άντρα της Βασιλικής από ερωτικό πάθος, ενώ ο Αστέρης καταρρέει και μεταφέρεται στο νοσοκομείο...

Διάβασε όσα αποκαλύπτει ο νέος "Τηλεθεατής" και εξασφάλισε αποκλειστικά το Yupiii!

Μετά τη συμφιλίωσή της με τη Βασιλική, καθώς η Αργυρώ είναι αποφασισμένη να κρατήσει την οικογένειά της ενωμένη, πηγαίνει τον Πετράκη στην Καλλιόπη, λέγοντάς της ότι μπορεί να τον κρατά στο σπίτι. Η καπετάνισσα πετά στα σύννεφα, που έχει στην αγκαλιά της ξανά τον εγγονό της. Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης, πιο αποφασισμένος από ποτέ, λέει στον Μαθιό πως ξέρει ότι αυτός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή και σύντομα θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη, κάνοντάς τον να τρέμει σύγκορμος. Η Μαρίνα έρχεται αντιμέτωπη με τη Θοδώρα, που της ζητά για μια ακόμη φορά να τη συγχωρέσει, κι αποφασίζει να δεχτεί τη συγγνώμη της. Ο Μύρωνας πηγαίνει να δώσει στον Αστέρη χαρά με μία είδηση, η οποία μάλλον θα του δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα.

Ο Γιώργος κάνει μια προσπάθεια να αλλάξει τη στάση της Αργυρώς απέναντι στη Θοδώρα. Ο εισαγγελέας, πιστεύοντας ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, υποθέτει ότι μπορεί η Βασιλική να ήταν συνεργός. Καθώς μοιράζεται τις σκέψεις του, αυτές φτάνουν και στ’ αυτιά της Νάντιας, η οποία άλλο που δεν θέλει να την εκδικηθεί. Λίγο μετά, ο Χρήστος δίνει εντολή να ξεθάψουν τον Στεφανή για να γίνει εξέταση DNA, ώστε να αποδειχθεί ότι η Νάντια λέει την αλήθεια ότι είναι κόρη του. Ο Μαθιός, μαθαίνοντας αυτή την εξέλιξη, τρομοκρατείται. Ωστόσο, ανοιχτό παραμένει και το θέμα της δολοφονίας του Οδυσσέα. Έτσι, ο εισαγγελέας δίνει ταυτόχρονα και εντολή για έρευνα στα βουνά, αναστατώνοντας τον Γιώργο, ο οποίος βλέπει την ώρα της πληρωμής για το θάνατο του Οδυσσέα να πλησιάζει. Μέσα σε κλίμα ενότητας και ομόνοιας Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες έρχονται όλο και πιο κοντά. Την ευτυχία τους, όμως, σκιάζει η επικείμενη παράδοση του Μαθιού και η άρνηση της γιαγιάς Ειρήνης να συμπορευτεί μαζί τους στη συμφιλίωση των δύο οικογενειών.

Μάθε περισσότερα στον "Τηλεθεατή" που κυκλοφορεί!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα